Life

Cristina Șișcanu, declarații scandaloase la adresa femeilor! Ce a putut zice

Cristina Șișcanu a făcut câteva declarații care vor stârni furia feministelor! Observațiile vedetei sunt extrem de controversate.
10.12.2023 | 19:27
Cristina Siscanu declaratii scandaloase la adresa femeilor Ce a putut zice
Cristina Șișcanu, declarații controversate despre femei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a făcut o serie de afirmații care ar putea fi trecute la categoria „Așa nu”. Având în vedere că trăim în 2023 și unele păreri ceva mai radicale sunt imediat atacate, mai ales cele făcute despre femei, nu ne-ar mira ca soția lui Mădălin Ionescu să fie pusă la zid pentru ce a putut spune despre reprezentantele sexului frumos.

Cristina Șișcanu și-a exprimat o părere care îi poate aduce belele

Vedeta de la Metropola TV a avut parte de o experiență mai puțin plăcută cu o doamnă, iar în urma incidentului prin care a trecut a tras o concluzie deloc măgulitoare pentru curentul feminist. Prezentatoarea susține că bărbații înșală pentru că au parte de femei urâte. A mai zis că femeile urâte și nesatisfăcute în dormitor sunt automat și rele. Scurt pe doi, nu?

ADVERTISEMENT

De unde a pornit însă această revelație a Cristinei? Vedeta a povestit pe contul ei de Instagram că s-a întâlnit în trafic cu o doamnă pe care o descrie a fi extrem de urâtă și că femeia respectivă i-ar fi adresat niște insulte, la volan, ori cel puțin asta a putut citi ea pe buzele respectivei șoferițe.

De aici până la ce a urmat să spună apoi Cristina Șișcanu poate fi o cale lungă pentru multă lume! Nevasta lui Mădălin Ionescu a șters pe jos cu femeile, spunând că unele dintre ele sunt atât de urâte că nu e de mirare că li se pun coarne.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mădălin Ionescu spune că femeile urâte sunt sigur înșelate

„Era atât de urâtă… știți cât de urâtă era?… și cu un păr vâlvoi. Era nearanjată și nefardată. Stăteam și mă întrebam cum pot exista astfel de femei. Pentru că femeia ar trebui să fie blândă, să dăruiască iubire, să aibă răbdare. De unde așa ceva? Am ajuns la concluzia că femeile urâte și ne****** sunt rele.

De ce zic urâte? Pentru că au sufletele urâte. Cu siguranță dacă femeia respectivă ar fi emanat iubire, înțelegere ar fi fost atât de frumoasă dar așa… era atât de urâtă… era groaznică.

ADVERTISEMENT

Eu care eram în mașina mea, îmi venea să îmi iau câmpii. Da’ păi bărbatul ei? Sunt convinsă că o înșeală și nu are nicio treabă cu ea dacă o avea bărbat”, a remarcat din propria-i înțelepciune Cristina Șișcanu.