Life

După 12 ani de mariaj, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au surprins pe toată lumea: “Nu știu cât va ține”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au surprins pe toată lumea după 12 ani de mariaj. Ce au spus cei doi pe rețelele de socializare.
20.11.2023 | 16:45
Dupa 12 ani de mariaj Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au surprins pe toata lumea Nu stiu cat va tine
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au surprins pe toată lumea după 12 ani de mariaj. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

După 12 ani de mariaj, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au surprins pe toată lumea. Ce au spus cei doi despre acest subiect.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au surprins pe toată lumea după 12 ani de mariaj

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au purtat o discuție foarte sinceră pe rețelele de socializare, care îi surprinde pe mulți.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt foarte ocupați, dar acum au mărturisit că abia au timp să își vorbească. Sunt plecați mereu, au programe diferite, și doar când ajung acasă au câteva minute în care pot discuta.

Cristina Șișcanu mărturisea pe rețelele de socializare că seara face un efort să își aștepte soțul acasă și să discute, când se întoarce el de la filmări.

ADVERTISEMENT

Lucrurile sunt chiar mai grave de atât. Cristina Șișcanu și soțul ei nici nu dorm împreună. Cei doi dorm în același pat atunci când sunt copiii la bunici.

Ce alte probleme mai au cei doi în relație

În rest, Filip, fiul lui Mădălin Ionescu din cealaltă căsătorie, vrea să doarmă cu tatăl lui în pat. Iar Cristina Șișcanu acceptă această decizie și doarme cu Petra, fiica lor.

ADVERTISEMENT

„Dar nu ne întâlnim, noi nu ne-am mai întâlnit, noaptea eu fac un efort deosebit ca să te aștept pe tine de la emisiune și să termini treaba cu cățeii ca să pot să stau cinci minute cu tine și eu adorm imediat, nu apuc să schimb două vorbe.

A, și încă ceva, nu dormim împreună, doar în zilele în care copiii dorm la bunici.Pentru că Filip nu știu ce are că vrea să doarmă cu Mădălin și atunci eu dorm cu Petra”, a spus Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu speră să rezolve situația cu fiul său și să poată dormi din nou cu iubita lui soție. El spunea că nu știe cât va ține situația, dar o acceptă așa cum este.

„Nu știu ce să fac, nu știu cât va ține, cum să-l conving să doarmă… Cristina: Nu știu, suntem ceva…praf”, a mai spus Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT