Life

Fata Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu învață engleză online, la 4 ani: ”Este foarte încântată”

Fetița Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu ia lecții online. La patru ani, Petra studiază limba engleză prin intermediul aplicațiilor online, lucru care o face pe mama sa să fie mândră.
16.12.2021 | 18:15
Fata Cristinei Siscanu si a lui Madalin Ionescu invata engleza online la 4 ani Este foarte incantata
Fiica Cristinei Șișcanu, elevă model la cursurile de limba engleză. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La 37 de ani, Cristina Șișcanu este mamă pentru trei copii. Vedeta are acasă doi adolescenți, pe care soțul ei, Mădălin Ionescu, îi are din prima căsătorie, și o fetiță de patru ani, primul copil al cuplului.

Petra ia lecții de engleză online

Vedeta este mamă cu normă întreagă, dar reușește să se împartă cu brio între viața personală și profesională, mai ales atunci când la mijloc este vorba de lecțiile pe care fiica sa trebuie să le urmeze din timp.

ADVERTISEMENT

Deși nu a împlinit cinci ani, Petra este deja vorbitoare de limba engleză. Pentru că este o limbă de circulație internațională, de care toată lumea are nevoie la orice pas, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se preocupă încă de pe acum de viitorul fiicei lor.

Petra face constant lecții online de limba engleză, sub supravegherea atentă a mamei sale, care, mândră nevoie mare de aptitudinile fiicei, nu ezită să arate cât de utile îi sunt micuței cursurile pe care le urmează.

ADVERTISEMENT

Astăzi, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” a publicat un video pe pagina personală de Instagram cu Petra, din timpul cursului de limba engleză.

”Merită să investim în educația copiilor”

”Petra studiază limba engleză online de o lună și jumătate . Este foarte încântată! Lecțiile sunt individuale, durează 25 de minute fiecare, iar profesorii sunt vorbitori nativi de limba engleză.

ADVERTISEMENT

Pretul unei lecții este echivalentul a două cafele în oraș care pot fi “sacrificate” sau valoarea unei jucării nesemnificative de care copilul se plictiseste în câteva minute. Merită să investim în educația copiilor nostri”, a scris Cristina Șișcanu pe pagina personală de Instagram, acolo unde le-a arătat tuturor cât de bine se descurcă fiica sa.

Cristina Șișcanu nu se vede mamă a doua oară

Chiar dacă și-au dorit mult să devină părinți, acum, Cristina Șișcanu spune că nu s-ar mai vedea mamă încă o dată.

ADVERTISEMENT

Timpul liber pe care nu-l prea are, dar și spațiul limitat din casă sunt cele două lucruri care o împiedică pe ea și pe soțul ei să se mai gândească la încă un membru în familiei.

”Suntem 6 persoane (n.r. în casă), pentru că sunt şi părinţii mei. Doar garajul mai este disponibil. Dacă se mai naşte un copil, trebuie să îl transformăm (n.r. garajul)”, spunea în urmă cu ceva timp fosta prezentatoare, conform Viva.

ADVERTISEMENT