Life

Cristina Șișcanu, mesaj tranșant după ce a fost acuzată că nu ține doliu după tatăl ei: ”Nu mai aruncați cu vorbe grele”

Cristina Șișcanu vine cu un mesaj tranșant după ce a fost acuzată că nu ține doliu după tatăl ei. Ce spune vedeta și cum se simte, de fapt?
13.03.2024 | 12:27
Cristina Siscanu mesaj transant dupa ce a fost acuzata ca nu tine doliu dupa tatal ei Nu mai aruncati cu vorbe grele
Cristina Șișcanu, mesaj tranșant după ce a fost acuzată că nu ține doliu după tatăl ei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu traversează o perioadă dificilă. Vedeta și-a pierdut tatăl, iar mai apoi a fost acuzată de fanii ei că nici măcar nu ține doliu. Care e explicația și cum se simte aceasta?

Cristina Șișcanu, mesaj tranșant după ce a fost acuzată că nu ține doliu după tatăl ei

Tatăl Cristinei Șișcanu s-a stins din viață în urmă cu câteva zile. Vedeta a încercat să vorbească în diferite postări despre perioada prin care trece, însă se pare că pentru unii, acest lucru a fost prea mult.

ADVERTISEMENT

Mai exact, au fost persoane care au acuzat-o pe Cristina Șișcanu că nici măcar nu ține doliu după tatăl ei. În realitate însă, vedeta are o explicație. Se pare că această exteriorizare îi face bine.

Într-o postare pe contul personal de socializare, Cristina Șișcanu a povestit calvarul prin care trece. În momentul în care este singură, gândurile, dar și o durere intensă o cuprind. Tocmai din acest motiv, ea alege să își ocupe mintea cu proiectele sale.

ADVERTISEMENT

A revenit inclusiv la televiziune pentru a înregistra o nouă ediție și încearcă să se mențină ocupată. Referitor la faptul că este extrem de activă pe internet, deși și-a pierdut tatăl recent, vedeta spune că în acest mod se ajută singură.

Totodată, ea a făcut un apel la toți cei care o judecă să nu mai facă acest lucru. Chiar dacă vedeta postează sau nu des, asta nu înseamnă că intensitatea durerii sale este mai mică sau mai mare.

ADVERTISEMENT

Mesajul transmis de vedetă

„Ce vreau să vă spun este că durerea e aici și în momentele în care rămân singură și, de exemplu, conduc, durerea iese, gândurile mă cuprind și durerea atinge cote maxime, pentru că în acel moment mă cufund în aceste trăiri și sunt cele mai grele momente, atunci când rămân singură și nu fac nimic.

Așa că evit astfel de situații să pot fi puternică și lucrez cu mine însămi să pot să rezist, pentru că am o familie, am copii, am viața profesională. Iar faptul că eu sunt și aici, pe Facebook și pe Instagram, lucrurile acestea mă ajută foarte mult să încerc să depășesc această stare cumplită pe care o simt. Nu judecați, oameni buni.

ADVERTISEMENT

Nu mai aruncați cu vorbe grele. Nu schimbă cu nimic intensitatea durerii faptul că fac video-uri pentru Facebook sau dacă n-aș face. În schimb, mă ajută să mă mențin pe linia de plutire, ceea ce este foarte important”, a transmis Cristina Șișcanu, într-o postare pe contul personal de socializare.

Vedeta a mai adăugat că trebuie să fie puternică pentru familia ei. De ea depind atât mama sa, cât și copiii, dar și soțul ei. Drept urmare, aceasta nu își poate permite să se scufunde în durere și să clacheze.

Cristina Șișcanu încearcă să se mențină pe linia de plutire, după cum spune chiar ea. Deși e conștientă că unele lucruri nu vor mai fi niciodată ca înainte, aceasta încearcă să depășească anumite momente. Iar acest lucru nu trebuie judecat.

ADVERTISEMENT