Life

Cristina Șișcanu, îngenuncheată de durere. Tatăl vedetei a murit: ”Te iubesc! Să te odihnești în pace”

Cristina Șișcanu, momente dureroase. Prezentatoarea de la Metropola TV și-a pierdut figura paternă. Ce mesaj a transmis.
09.03.2024 | 09:34
Cristina Siscanu ingenuncheata de durere Tatal vedetei a murit Te iubesc Sa te odihnesti in pace
Cristina Șișcanu, momente dureroase. Prezentatoarea de la Metropola TV și-a pierdut figura paternă. Ce mesaj a transmis. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, îngenuncheată de durere. Tatăl vedetei a murit. „Te iubesc! Să te odihnești în pace”, a scris soția lui Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare, unde a primit numeroase încurajări și condoleanțe.

Cristina Șișcanu, momente dureroase. Prezentatoarea de la Metropola TV și-a pierdut figura paternă. Ce mesaj a transmis

Cristina Șișcanu trece prin momente dureroase. Prezentatoarea de la Metropola TV și-a pierdut figura paternă. Ce mesaj a transmis șatena pe social media la scurtă vreme după ce tatăl său a trecut la cele veșnice.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea a dat vestea chiar de Ziua Internațională de Femeii, 8 martie, prin intermediul unei postări în mediul online. Soția lui Mădălin Ionescu a postat o fotografie veche în care apare alături de tatăl său, Ion.

În această poză alb-negru vedeta este doar un copil, care stă în brațele figurii paterne. Imaginea de adio este însoțită de un mesaj emoționant în care cunoscuta jurnalistă își exprimă iubirea pentru regretatul său tată.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc, tata! Să te odihnești în pace…”, a scris Cristina Șișcanu pe pagina de Instagram. Vedeta a avut mereu cuvinte de laudă la adresa părinților săi care renunțaseră la traiul din Republica Moldova pentru a-i fi alături.

Cristina Șișcanu și tatăl său, Ion
Cristina Șișcanu și tatăl său, Ion. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre părinții săi

Cristina Șișcanu nu a oferit prea multe detalii despre cauza care a dus la moartea tatălui său, însă în luna februarie a fost nevoită să se întoarcă mai repede acasă pentru că bărbatul nu se simțea prea bine. A fost dus la investigații pentru a se descoperi ce boală are.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea posta frecvent poze cu familia sa cu care lua masa în fiecare duminică. Cunoscuta prezentatoare de la Metropola TV obișnuia să petreacă foarte mult timp cu cei dragi, care locuiau foarte aproape de casa sa.

„Petra știe că urmează să vină bunica Olga și bunicul Ion în curând, i-am spus că nu o să mai stea cu noi în casă, ci vor sta aici, într-un apartament în apropierea noastră, dar nu știe exact cum arată.

ADVERTISEMENT

Noi deja am pregătit apartamentul în care vor sta ei, urmează să punem la punct ultimele detalii, așa că se bucură Petra, probabil, când va vedea locul în care vor sta bunicii ei”, spunea în urmă cu ceva vreme Cristina Șișcanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT