Life

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, surprinși de fiica lor într-un moment de intimitate. Reacția amuzantă a Petrei: “A venit geloasa”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost surprinși de fiica lor într-un moment de intimitate. Petra a avut o reacție amuzantă.
24.10.2022 | 14:21
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu surprinsi de fiica lor intrun moment de intimitate Reactia amuzanta a Petrei A venit geloasa
Cum au fost surprinși Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu de fiica lor. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost surprinși într-un moment intim de fiica lor, Petra. Reacția micuței i-a amuzat pe cei doi.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, întrerupți de fiica lor. Cum a reacționat Petra atunci când i-a văzut

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities se pregătea să-și sărute partenerul de viață, însă cei doi au fost întrerupți de fiica lor, nemulțumită pentru că i-a prins în această ipostază.

ADVERTISEMENT

Se pare că Petra este geloasă pe faptul că mama ei este atât de apropiată de Mădălin Ionescu, chiar dacă e vorba de tatăl ei. Vedeta a postat discuția cu fiica ei pe Instastory.

“Stăteam cu tati aici și voiam să ne pupăm și a venit geloasa. Dar de ce Petra?”, a întrebat-o vedeta pe fiica ei, iar răspunsul micuței a fost unul surprinzător.

ADVERTISEMENT

“Nu vreau, a mea ești.”, a fost replica Petrei, după care mama ei a încercat să-i explice cum stau lucrurile în relația lor.

“Eu sunt a ta și tata tot al tău, dar noi doi nu avem voie, nu?”, a spus fosta prezentatoare, însă răspunsul Petrei a fost tot “Nu”, după care a încercat să-i despartă pe părinții ei.

ADVERTISEMENT

“Aoleu!! Uite, să nu ne apropiem. Dar iubita mea, știi că din dragostea noastră te-ai născut! Trebuie să te bucuri.”, i-a explicat Cristina Șișcanu fiicei sale.

Cristina Șișcanu fiica
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, surprinși de fiica lor când voiau să se sărute. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce spune Cristina Șișcanu despre al doilea copil

Cristina Șișcanu a dezvăluit că fiica ei și-ar dori un frățior sau o surioară. Vedeta i-a spus că este ocupată toată ziua și că nu știe când va mai avea timp de alt copil.

ADVERTISEMENT

Însă fiica ei a găsit o soluție și i-a sugerat mamei sale să adopte un copil. Soția lui Mădălin Ionescu a fost surprinsă de acest lucru, mai că Petra încă este foarte mică.

“Mie mi-ar plăcea (n.r să mai facă un copil), dar tot timpul mă reține ceva, nu știu de ce. Petra chiar de curând are o fază în care îmi tot cere un frate sau o soră, mai mici, pentru că mai mari are, și eu zic:

‘Petra, eu sunt foarte ocupată de dimineața până seara, cum o să reușim să le facem pe toate?’.

Și ea zice: ‘Dacă nu vrei, putem să adoptăm’, așa mi-a zis și de ceva timp tot mă bate la cap cu ideea asta, să adoptăm un copil.

Ea are cinci ani și jumătate și recent a înțeles situația asta, cu casele de copii. M-a surprins că mi-a zis că își dorește să adoptăm un copil, pentru că e și foarte mică.”, a declarat Cristina Șișcanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT