Life

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și fiica lor, Petra, într-o ipostază care i-a cucerit pe internauți. Cum au apărut pe Instagram

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și fetița lor, Petra, s-au înscris în provocarea momentului de pe rețelele de socializare.
20.06.2021 | 15:11
Cristina Siscanu Madalin Ionescu si fiica lor Petra intro ipostaza care ia cucerit pe internauti Cum au aparut pe Instagram
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, alături de fiica lor, Petra. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și Petre au dansat împreună pe una dintre melodiile care face furori pe TikTok și Instagram, o piesă care a înnebunit întreaga lume.

Protagonista filmulețului postat pe Instastory de fosta prezentatoare de televiziune a fost Petra, aflată în față, învățându-i pe părinți să danseze pe muzică.

ADVERTISEMENT

Surpriza cea mare pentru fanii vedetelor a fost să îl vadă pe Mădălin dând în mintea copiilor. Realizatorul tv nu a ezitat să exerseze câțiva pași de dans în fața camerei de filmat, mai ales că o avea drept profesoară pe fiica lui.

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și Petra, o familie fericită

Mădălin și Cristina s-au distrat de minune pe celebra melodie cântată de Ciro Rubino și Celestino, „TikTok”. Fanii i-au bombardat cu tot felul de mesaje pe Instagram, la postarea respectivă.

ADVERTISEMENT

Pe lângă comentariile apreciative, s-au strecurat și câțiva răutăcioși, aceiași hateri de serviciu. Jurnalistul a fost criticat pentru că se ”maimuțărește” după cum îi cântă Cristina Șișcanu, iar altcineva a scris ceva mult mai dur: „familie de retardați”.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au învățat să nu mai dea curs acestor comentarii nelalocul lor, însă sunt deranjați atunci când lumea întrece orice limită și jignesc și copiii, cum este cazul de față.

ADVERTISEMENT

Trebuie precizat că imaginile cu cei doi sunt ceva mai vechi.  Cristina Șișcanu și-a dorit să le reposteze amintindu-și de momentele frumoase pe care le-a petrecut alături de cei doi anul trecut, când pandemia era în toi.

mădălin ionescu cristina șișcanu
Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu și fiica lor Pera, într-o ipostază rară. Foto: Instagram

Amândoi lucrează în televiziune

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul din cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi lucrează în televiziune și cresc trei copii frumoși. Împreună o au doar pe Petra, micuța cu părul cârlionțat.

ADVERTISEMENT

Mădălin este în prezent prezentator la Metropola TV. Acolo are o emisiune în prime-time în care dezbate cele mai fierbinți subiecte ale actualității.

Cristina Șișcanu participă într-un reality-show la Antena Stars, alături de fetița ei, Petra și de alte mămici celebre. Șișcanu face echipă cu Sânziana Buruiană, Oana Roman, Roxana Vașniuc și Elena Ionescu în show-ul „Mămici de pitici cu lipici”.

Înainte de contractul semnat cu Antena Stars, Cristina a participat în concursurile Survivor România și Bravo, ai stil Celebrities difuzate de Kanal D. În show-ul de modă a ajuns până în marea finală.

 

ADVERTISEMENT