Life

Cristina Șișcanu, ziua și războiul cu fanii! Prezentatoarea n-a avut milă de nimeni: „Nu înțelegeți”

Cristina Șișcanu și-a ieșit din minți după valul de hate primit din partea urmăritorilor. De când i-a murit tatăl, vedeta și-a pus lumea în cap.
17.03.2024 | 19:42
Cristina Siscanu ziua si razboiul cu fanii Prezentatoarea na avut mila de nimeni Nu intelegeti
Cristina Șișcanu, taxată de fanii ei, reacționează din nou. Foto: Kanal D/rețeteșivedete.ro
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și-a găsit toată forța necesară de a merge înainte după moartea tatălui ei, încercând să obișnuiască durerii pierderii suferite, însă nu prea poate să-și vadă de viață, că la un click distanță apar tot felul de cârcotași, care o pun la zid.

Cristina Șișcanu a ajuns la capătul răbdării. Războiul cu fanii, departe de a se încheia

Este pentru a doua oară în ultimele zile când Cristina Șișcanu e nevoită să dea explicații pentru fanii ei, unii deveniți hateri în toată regula. Internauții s-au arătat indignați de faptul că nevasta lui Mădălin Ionescu a continuat să posteze filmulețe în social media, deși tatăl ei s-a prăpădit de curând. Au acuzat-o că nu are respect față de părintele ei și că nu ține nici măcar doliu.

ADVERTISEMENT

La asemenea arătări cu degetul, Cristina Șișcanu a avut o reacție o dată, dar n-a fost de ajuns. Mesajele în care vedeta mai că e crucificată au curs în continuare, motiv pentru care jurnalista a revenit pe Facebook, unde le-a explicat că tot ce face pe internet ține de meseria ei. A recunoscut, practic, că dincolo de salariul de la Metropola TV, câștigă bani și din influencing, lucru pe care îl bănuia toată lumea.

„Voi când v-ați pierdut pe cineva drag v-a dat liber vreo 2-3 luni de la serviciu?”

„Dacă ați avea măcar 5% din sufletul meu, ați fi oameni, înțelegeți ce vă spun? Și nu spun lucrurile astea cu aroganță, dar m-am săturat. Și nu e o chestie de atac, că mai văd eu: ‘Ție nu îți convin criticile’. Ce critici? Cine sunteți voi să mă criticați pe mine?

ADVERTISEMENT

Am avut-o recent invitată pe Narcisa Suciu în emisiunea mea. Și mi-a spus, când a murit tatăl ei, că ea a cântat. Și nu știu câți artiști au trecut prin așa ceva, cu părinții morți în capelă. Ei trebuiau să își onoreze contractele.

Voi parcă nu înțelegeți. Pentru mine Facebook-ul nu este o distracție, pentru mine pagina este un lucru foarte serios, care face parte din meseria mea, sau este conexă meseriei mele. Sunt un creator de conținut, un influencer, sunt jurnalist. Aceste lucruri reprezintă meseria mea. Voi când ați pierdut pe cineva drag v-a dat liber vreo 2-3 luni de la serviciu? Asta mă întreb”, este o parte a mesajului transmis de Cristina Șișcanu, aflată în război cu fanii!

ADVERTISEMENT

Vedeta a zis că a încercat să îi ignore pe comentatori, dar când a văzut că unele persoane nu au frică de Dumnezeu, nu s-a putut abține. Totodată, soția lui Mădălin Ionescu intuia că se va confrunta cu valul de critici, dat fiind că se postează mereu pe rețelele de socializare.