News
notix pixel id

Cristina Țopescu, atac la Patriarhul Daniel după întâlnirea acestuia cu Papa Francisc. Ce a enervat-o pe fata lui Cristian Țopescu

31.05.2019 | 20:24
Cristina Țopescu, atac la Patriarhul Daniel după întâlnirea acestuia cu Papa Francisc. Ce a enervat-o pe fata lui Cristian Țopescu
Reporterii FANATIK s-au deplasat la fața locului pentru a vedea locul unde Cristina Țopescu ar trebui să se odihnească pentru eternitate, dar au făcut o descoperire incredibilă.

Papa Francisc a sosit în cursul dimineții, vineri 31 mai 2019, în România și va sta pe pământ românesc timp de trei zile. În cursul acestei vizite istorice va participa la mai multe evenimente și chiar va beatifica 7 preoți pe Câmpia Libertății de la Blaj. În seara aceasta Suveranul Pontif s-a întâlnit cu Patriarhul Daniel alături de care a ținut Sfânta Liturghie, la Catedrala Sfântul Iosif. Discursul pe care Prea Înaltul Daniel l-a ținut a fost aspru criticat de jurnalista Cristina Țopescu.

Ziarista Cristina Țopescu atac dur la adresa Preafericitului Daniel

Jurnalista Cristina Țopescu, fiica lui Cristian Țopescu, a scris un mesaj aspru la adresa Patriarhului Daniel spunând că nu-i scapă nicio ocazie fără să nu aducă în discuție familia tradițională. ,,Patriarhul Daniel nu scapă ocazia nici într-o asemenea zi să vorbească despre familia tradițională.”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Totodată, fiica lui Cristian Țopescu a apreciat discursul Suveranului Pontif și mesajul de unitate pe care acesta a ținut să-l transmită românilor și în special faptul că Papa vorbește despre familie fără a face referire la familia tradițională, ci vorbește despre familia de orice fel. „Papa Francisc vorbește despre fraternitate, martiri, despre «Unitate, unitate!», despre judecăți și prejudecăți, despre pașii făcuți împreună, dincolo de diferențele dintre noi, despre diversitate și cei excluși, despre sentimentul de teamă care duce la izolare și ura, despre familie pur și simplu, tradițională sau nu. Papa Francisc vorbește despre caritate, încredere și prietenie, despre susținere reciprocă și solidaritate, toate astea în numele lui Iisus”, a completat jurnalista.

Cristina Țopescu spune că a scris acest mesaj cu tristețe în suflet, dar că bucuria de a-l vedea pe Papa Francisc pe pământ românesc este mai mare decât sentimentul de tristețe. ,,Ei, ce mai poți spune… Nu scriu asta nici ca să judec, nici ca să fac vreo critică, scriu asta cu puțină tristețe, dar peste tristețea asta, cu mult mai marea bucurie de a-l avea aici, în țara noastră, pe Sanctitatea Sa, Papa Francisc, un asemenea OM.”, a ținut că încheie aceasta.

Suveranul Pontif a făcut schimb de cadouri cu Părintele Daniel
Papa Francisc a primit în dar de la Prea Înaltul Fericit Daniel o icoană, pe care ulterior a sărutat-o.
Sursă foto: captură digi24

Papa Francisc și-a încheiat programul pe ziua de astăzi

Suveranul Pontif va fi cazat în seara aceasta la Nunţiatura Apostolică din Bucureşti, exact în același loc în care a fost cazat și Papa Ioan Paul al II-lea, în urmă cu 20 de ani. În toată zona de pe Calea Victoriei polițiștii, jandarmii, ISU și numeroase ambulanțe vor păzi locul unde Sfântul Părinte se va odihni în noaptea aceasta. Și în cursul zilei, timp de aproximativ două ore, Papa Francisc s-a relaxat tot aici.

În seara aceasta Suveranul Pontif va lua cina pe care călugării de la Mănăstirea catolică Sfânta Agnes de lângă Bucureşti au gătit-o alături de enoriași. Sanctitatea Sa va servi risotto cu spanac şi parmezan şi paste cu şuncă şi sparanghel. Mâine va pleca în călătoria apostolică la Şumuleu Ciuc, unde va lua parte la numeroase evenimente.

 

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri