Fotbal international

Critici pentru Ianis Hagi după al patrulea meci la Rangers: ”Multă vorbărie, dar el nu a arătat nimic”

13.02.2020 | 08:29
Critici pentru Ianis Hagi dupa al patrulea meci la Rangers Multa vorbarie dar el nu a aratat nimic
ADVERTISEMENT

Chris Sutton, fost fotbalist la Celtic, în prezent analist TV, a declarat, după înfrângerea suferită de Rangers la Kilmarnock, că Ianis Hagi nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor în partida din runda a 26-a a campionatului scoțian.

Ianis Hagi, titular la Rangers cu Kilmarnoch

Ianis Hagi a fost titular pentru Rangers în meciul cu Kilmarnock, pierdut de formația lui Steven Gerrard, cu 1-2. Internaționalul român a fost înlocuit în minutul 81, la 1-1, după ce n u a mai reușit să repete evoluțiile bune din partida cu Hibernian, când a marcat golul victoriei.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, analistul TV Chris Sutton, fost jucător timp de șase sezoane la Celtic, i-a criticat pe Ianis Hagi și Ryan Kent, doi dintre fotbaliștii de la care se așteaptă cel mai bun din echipa lui Rangers.

Hagi, a fost atâta vorbărie, s-a vorbit mult despre el, dar nu a arătat nimic în acest meci cu Kilmarnock. Același lucru se poate spune și despre Ryan Kent. Când a venit sub formă de împrumut a jucat extraordinar pentru Rangers, dar când plătești 7.000.000 pentru un jucător te aștepți să fie decisiv, a arătat el asta?

ADVERTISEMENT

Jucătorii importanți de la Rangers nu au avut aceleași evoluții după pauza competițională. Au pierdut 8 puncte din 15, nu am crezut că se va întâmpla”, a declarat Chris Sutton, conform The Scottish Sun.

Celtic, spre un nou titlu

După înfrângerea suferită cu Kilmarnoch, Rangers a rămas la 10 puncte distanță de liderul Celtic, cu mențiunea că formația lui Ianis Hagi are un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

Etapa viitoare, Rangers primește vizita celor de la Livingston, ocupanta locului cinci, meci urmat de prima manșă a dublei cu Braga, din șaisprezecimile Europa League.

Ianis Hagi ar putea juca pentru formația lui Steven Gerrard contra celor de la Braga, fiind inclus pe lista UEFA.

ADVERTISEMENT
  • 1 gol în 4 meciuri a reușit Ianis Hagi la Rangers