Sport

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se relaxează pe un yacht de 6 milioane de euro, în Baleare. Video

Cristiano Ronaldo a uitat de fotbal și se relaxează înaintea începerii unui nou sezon. A închiriat o proprietate de lux în Insulele Baleare.
13.07.2021 | 17:57
Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez se relaxeaza pe un yacht de 6 milioane de euro in Baleare Video
ADVERTISEMENT
13-07-2021
14:53

Imagini virale din vacanța de lux a lui Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo a ales să petreacă o vacanță de lux în Insulele Baleare, alături de partenera Georgina Rodriguez și cei patru copii ai lor. Fotbalistul și-a achiziționat un yacht în valoare de 6 milioane de euro pe care își petrece majoritatea timpului.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Dacă fotbalistul preferă să se relaxeze la soare, iubita lui și-a descoperit o nouă pasiune. Face scufundări în Marea Mediterană. Imaginile postate de Georgina Rodriguez pe rețele de socializare au devenit virale.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

În doar câteva ore postarea iubitei lui Cristiano Ronaldo a adunat peste 750.000 de like-uri.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

 

Noua bijuterie a starului portughez are o capacitate de 12 persoane, 4 cabine, fiecare cu terasă, iar puntea superioară este la fel de spectaculoasă, de dimensiuni apreciabile.

Cristiano Ronaldo a înscris 5 goluri la Euro 2020, dar nu a reușit să-și conducă echipa națională spre un nou titlu continental.

Însă, atacantul lui Juventus nu are timp să-și plângă de milă. A închiriat o proprietate de lux din Baleare unde își încarcă bateriile pentru viitorul sezon.

ADVERTISEMENT

Imagini spectaculoase din Baleare unde CR7 se relaxează alături de familie

Cristiano Ronaldo a făcut tot ce a putut pentru Portugalia la Euro 2020 și a stabilit noi borne istorice. Cu cele două goluri marcate în meciul Franța – Portugalia 2-2, a egalat recordul de goluri în tricoul unei echipe naționale deținut de iranianul Ali Daei (109 reușite).

Tot Cristiano Ronaldo este și singurul jucător din istorie care a evoluat în carieră la cinci turnee finale consecutive și a reușit să înscrie de peste 20 de ori.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Starul lui Juventus nu a putut împiedica eliminarea campioanei en-titre în optimi, în fața Belgiei, iar acum se relaxează așteptând un nou sezon în care va corecta noi și noi recorduri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Starul portughez a postat o serie de fotografii de pe proprietatea din Insulele Baleare, pe care a închiriat-o pentru familia lui, și pentru care plătește 12.000 de euro pe noapte.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Atacantul de 36 de ani apare în fotografii relaxat, alături de partenera lui de Viață, Georgina și de cei patru copii ai cuplului, pe noul său yacht de 6 milioane de euro.

A cerut prelungirea contractului cu Juventus

Deși s-a speculat că se va despărți de Juventus Torino, club cu care mai are un an de contract, fotbalistul și-a mandatat impresarul să negocieze prelungirea angajamentului cu fosta campioană a Italiei.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului  Gazzetta dello Sport, Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe șefii lui Juventus că viitorul său este la Torino și nu se gândește să accepte ofertele primite de la Manchester United și PSG.

Înainte de a pleca la Euro 2020 cu naționala Portugaliei, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj misterios pe rețelele de socializare care a fost interpretat de multă lume ca un anunț de plecare din Italia.

În ultima perioadă s-a scris foarte mult de duelul dintre Manchester United și PSG pentru semnătura lui Ronaldo, iar francezii păreau în pole position pentru crearea unui trio ofensiv cu adevărat letal: Ronaldo – Mbappe – Neymar.

ADVERTISEMENT