Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce l-a lăsat Lobonț pe bancă pe Săpunaru în Farul – Rapid? „Nu ai cum să-l bagi pe tăticul lui Cristi!”

Cristian Săpunaru a produs enigmă zilei, după ce nu a fost utilizat de Bogdan Lobonț, care l-a lăsat pe banca de rezerve pentru întreaga partidă, în pofida rezultatului slab.
25.04.2024 | 11:25
De ce la lasat Lobont pe banca pe Sapunaru in Farul  Rapid Nu ai cum sal bagi pe taticul lui Cristi
CULISE De ce NU A JUCAT Cristi Sapunaru in Farul - Rapid 3-1
ADVERTISEMENT

Robert Niță, invitatul lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, a discutat despre subiectul lipsei lui Săpunaru. Alături de Robert Niță, a intrat telefonic și Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului. Emisiunea este live pe website lunea, marțea și vinerea de la 10:30.

Cristian Săpunaru, lăsat pe banca de rezerve

Rapid s-a deplasat la Ovidiu pentru meciul cu Farul, unde a fost învinsă cu scorul de 3-1 de marinari. Rezultatul a adus polemici privind prima echipa aleasă de Bogdan Lobonț, care a fost cel puțin stranie.

ADVERTISEMENT

Printre titulari se număra și Dragoș Grigore, folosit doar în două partide în acest sezon, în detrimentul lui Săpunaru. Cristian Săpunaru, căpitanul echipei, a privit meciul de pe bancă, deși scorul nu era avantajos echipei sale.

„Nu am vorbit cu el în ultimele 2-3 zile. Nu știu. Și pentru mine a fost o surpriză. E o surpriză pentru că te aștepți ca liderul, căpitanul, să fie acolo. Dacă este apt din punct de vedere medical este o greșeală a clubului că nu anunță ceva.

ADVERTISEMENT

Antrenorul principal să vină la conferința de presă sau la flash-interviu să spună că e indisponibil. Poate nici Lobonț nu vrea să dea informații pentru fiecare jucător în parte. Dacă vorbim de Săpunaru se schimbă discursul, e liderul, este căpitanul echipei“, a spus Robert Niță despre subiectul Săpunaru, în exclusivitate.

Alin Buzărin a completat spusele lui Robert Niță, mergând pe alibi-ul vârstei celor doi: „Eu înțeleg că până acum Dragoș Grigore n-a prea mai jucat pentru că a primat ideea că dacă ai unul de 40, să mai ai unul de 37-38, să ai o medie de 39 de ani la fundașii centrali..“.

ADVERTISEMENT

Nicolae Cristescu nu înțelege lipsa lui Săpunaru

Nicolae Cristescu (65 de ani) este fostul patron al Rapidului, care-l poate aduce pe Șumudică, și a discutat și el despre titularizarea lui Dragoș Grigore. Acesta a lăsat de înțeles că nu înțelege de ce Săpunaru nu a fost preferat, iar vârsta n-ar fi alibi.

“Nu știu, am fost plecat azi-noapte, am venit pe la 3 dimineață. Nu știu ce să spun, poate a fost accidentat, răcit, bolnav. Până la urmă e om de bază acolo, ține vestiarul. E un om de care se ține cont părerea lui. E păcat de valoarea lui, de forța lui de a mobiliza oamenii. Nu cred că l-a scos din echipă.

ADVERTISEMENT

Clar acum, dacă e să discutăm pe corecte, n-ai cum să îl scoți pe Săpunaru că are o vârstă și să îl bagi pe Dragoș Grigore care e ‘tăticul lui’. Sub nicio formă nu ăsta a fost motivul, vârsta lui Săpunaru. Deci n-are nicio logică schimbarea asta“, a spus Nicolae Cristescu la FANATIK SUPERLIGA.

De ce l-a lăsat Lobonț pe bancă pe Săpunaru în Farul – Rapid?

ADVERTISEMENT