Sport

CS Mioveni – FC Botoşani 0-0, Live stream în etapa a 15-a din SuperLiga. Mihai Teja, în pericol după un nou meci modest. Video

CS Mioveni - FC Botoșani 0-0, într-un meci slab, în care gazdele au avut marile ocazii. FC Botoșani a jucat cu un om în minus în ultimele 25 de minute.
23.10.2022 | 13:28
CS Mioveni  FC Botosani 00 Live stream in etapa a 15a din SuperLiga Mihai Teja in pericol dupa un nou meci modest Video
CS Mioveni - FC Botoşani Live stream ora 13:30 în etapa a 15-a din SuperLiga. Disperare pentru echipa lui Stoican. Foto: CS Mioveni Facebook
ADVERTISEMENT
23-10-2022
10:28

CS Mioveni - FC Botoșani 0-0. Oaspeții, pas greșit în lupta pentru play-off

FC Botoșani a scos doar un egal pe terenul ultimei clasate și face un nou pas greșit în lupta la play-off. Gazdele, cu un om în plus pe final, au avut ocaziile mai importante.

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Clasament SuperLiga

Min. 90+5: Final de meci.

Min. 90+2: Kabananga ratează o ocazie uriașă pentru gazde. Trimite din poziție excelentă peste poartă, cu o lovitură de cap.

Min. 82: Panait înscrie pentru Mioveni, dar reușita este anulată cu VAR. Mingea ieșise în aut de poartă în prealabil.

Min. 67: Dican vede al doilea cartonaș galben, pentru un fault stupid în margine, și este eliminat. FC Botoșani, în inferioritate numerică.

Min. 45+1: Finalul primei reprize.

Min. 2: Ocazie bună pentru Santos, dar Popescu se opune la șutul brazilianului.

Min. 1: A început partida.

Mioveni:  I. Popescu – I. Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait, Lixandru, Șerbănică- Radescu, Krasniqi, Antal. Rezerve: Sima, Burnea, Trif, Ene, Iacob, Toma, Coșereanu, Carnat, Kabananga. Antrenor: Flavius Stoican

Botoșani (4-3-3):  Ed. Pap- Patache,  Dican,  Boli, Țigănașu – Sylla, Sadiku, Ivanov- Shahaf, Roman, Mateus Santos. Rezerve: Ureche, Sno, Șeroni, Dragu, Perianu, Zabou, Pinson, Mailat, Camara. Antrenor: Mihai Teja

Meciul CS Mioveni – FC Botoşani are loc duminică, 23 octombrie, cu începere de la ora 13:30 în etapa a 15-a din SuperLiga, ultima din faza turului sezonului regulat. Situaţia echipei argeşene este de-a dreptul dramatică, având numai 7 puncte şi fiind instalată pe ultimul loc, la şapte lungimi de locul 15, ocupat momentan de U Cluj.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – FC Botoşani

Întâlnirea CS Mioveni -. FC Botoşani se dispută duminică, 23 octombrie, de la ora 13:30 oe stadionul Orăşenesc din localitatea argeşeană, în etapa a 15-a din SuperLiga. Situaţia echipei locale este de-a dreptul disperată, cu numai 7 puncte şansele Miovenilor de a urca în clasament fiind din ce în ce mai mici. De aceea aceasta este o partidă în care nu se acceptă nimic în afara victoriei.

ADVERTISEMENT

Din păcate, la capitolul suport moral elevii lui Flavius Stoican nu se pot aştepta la prea multe, pentru că Mioveni este una dintre echipele din SuperLiga cu cei mai puţini suporteri, la meciurile de acasă media de public fiind până în 2000 de oameni, cu excepţia partidelor în care adversarii sunt nume importante şi vin însoţiţi de suporteri.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – FC Botoşani

Partida CS Mioveni – FC Botoşani se joacă duminică, 23 octombrie, de la ora 13:30, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni, în etapa a 15-a din SuperLiga şi va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi vedea intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni duminică, 23 octombrie, se anunţă o vreme plăcută, cu mult soare pe parcursul zilei şi fără semnale că ar putea ploua. Maxima zilei va urca până la 18 grade, o temperatură care va gi la ora meciului, o temperatură cu adevărat optimă pentru fotbal. Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe craioveanul George Găman.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CS Mioveni – FC Botoşani

Antrenorul Flavius Stoican are o singură absenţă înaintea acestui meci. Este vorba de mijlocaşul Pop, în rest tot lotul este valid. Treptat-treptat şi-au găsit loc în formula de start mijlocaşul ofensiv congolez Kabananga şi atacantul albanez Krasniqi. Argeşenii sunt foarte motivaţi, conştienţi de faptul că trebuie să câştige acest meci.

ADVERTISEMENT

FC Botoşani are lotul valid şi antrenorul Mihai Teja, care a început să se simtă mai sigur după ultimele rezultate, moldovenii reuşind să câştige şi în Cupa României un meci greu, la Buzău, îşi poate face după cum crede mai bine formula cu care va începe partida de la Mioveni. Este posibil ca să apară de la început mijlocaşul Zabou, care până acum a intrat doar din postura de rezervă.

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – FC Botoşani

Deşi CS Mioveni este codaşa îndepărtată de restul plutonului şi nu a mai câştigat un meci de mai bine de două luni casele de pariuri acordă credit echipei locale, la o cotă foarte tentantă, 2,35. Oaspeţii au primit în schimb cota 3,20 pentru a pleca învingători. Şansă dublă 1X are cotă 1,45 iar şansă dublă X2 cotă 1,65. Un gol înscris de Botoşani valorează 1,60. Nu se întrevăd goluri multe, de aceea cota pentru over 1,5 este de 1,55.

ADVERTISEMENT

CS Mioveni şi FC Botoşani s-au întâlnit doar de trei ori în campionat,  după promovarea argeşenilor sezonul trecut. Avem două remize în sezonul regulat, la Botoşani şi Mioveni şi în play-out victoria moldovenilor pe terenul argeşenilor, goluri marcate de Dican şi Patache, ambii prezenţi în lot pentru acest meci, Dican fiind om de bază.

ADVERTISEMENT