Sport

Rapid – FC Botoşani 1-1, în etapa a 13-a din SuperLiga. Mutu, salvat de super reușita lui Junior Morais. Video

Rapid București a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Botoșani, în etapa a 13-a din SuperLiga, într-un meci în care a egalat pe finalul jocului.
08.10.2022 | 23:23
Rapid  FC Botosani 11 in etapa a 13a din SuperLiga Mutu salvat de super reusita lui Junior Morais Video
Duel pentru balon între Andrei Ciobanu și Victor Dican în meciul Rapid - FC Botoșani. Sursă foto: Eduard Vinatoru/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
08-10-2022
16:54

LIVE Rapid - FC Botoşani 1-1 (Junior Morais 83 / Țigănașu 38)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+1 – Săpunaru îl găsește perfect pe Emmers care scapă singur cu Pap, dar șutează în portarul Botoșaniului.

Min. 83 – GOOOL Rapid!!! Junior Morais restabilește egalitatea cu un șut superb de la 25 de metri.

Min. 75 – Onea centrează din dreapta, dar lovitura de cap a lui Ioniță trece peste poartă.

Min. 62 – Mailat îi mai dă o pasă excelentă lui Roman, dar șutul acestuia trece din nou la o palmă de poarta lui Moldovan.

Min. 58 – Onea pătrunde din dreapta spre centru, șutează de la 16 metri, dar Pap respinge în corner.

Min. 40 – Mailat primește o minge în stânga, îl driblează scurt pe Săpunaru și șutează cu efect de la marginea careului mare, dar Moldovan respinge.

Min. 38 – GOOOL FC Botoșani!!! Ivanov îi pasează pe culoar lui Boli, acesta centrează înapoi și Țigănașu marchează cu latul de la 12 metri.

Min. 26 – Mailat scapă spre poarta lui Moldovan, trece de Grigore, dar bâlbâie balonul și e blocat. Dar mingea sare la Roman care șutează din cădere milimetric pe lângă poartă.

Min. 22 – Papeau s-a accidentat grav și este scos de pe teren pe targă. În locul său intră Ciobanu.

Min. 17 – Onea a centrat excelent din dreapta, Sefer a reluat balonul cu capul de la 11 metri, dar Pap respinge în corner.

Min. 3 – Papeau a trecut ușor de un adversar, dar șutul său d ela 16 metri a trecut peste poartă.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Rapid – FC Botoşani.

  • Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais – Emmers, Crepulja, Papeau – Sefer, Dugandzic, Costache. Rezerve: Drăghia, Belu Iordache, Ignat, Fl. Ștefan, A. Albu, Ciobanu, Pănoiu, Al. Ioniță, Luckassen. Antrenor: Adrian Mutu.
  • FC Botoșani: Pap – Patache, Boli, Șeroni, Țigănașu – Dican, Sylla – Santos, Ivanov, Mailat – M. Roman. Rezerve: Ureche, Dragu, Perianu, Sadiku, Petkovski, Mussis, Zabou, Pinson, Camara. Antrenor: Mihai Teja.

Meciul Rapid – FC Botoşani are loc sâmbătă, 8 octombrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 13-a din SuperLiga. Giuleştenii vor reabilitarea în faţa suporterilor după neaşteptatul eşec din runda precedentă, la Ploieşti, 1-2 cu lanterna roşie Chindia Târgovişte. De cealaltă parte un nou eşec i-ar fi fatal antrenorului Mihai Teja, care ar urma să fie demis.

Unde se joacă meciul Rapid – FC Botoşani

Confruntarea Rapid – FC Botoşani se desfăşoară sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Valentin Stânescu din Giuleşti, noul şi modernul stadion al Rapidului, ridicat din banii proveniţi de la UEFA pentru turneul final al EURO 2020. Rapidiştii revin acasă după neaşteptatul duş rece de la Ploieşti.

ADVERTISEMENT

Cui toate acestea nu trebuie să mire pe nimeni faptul că în Giuleşti toate meciurile se desfăşoară numai cu casa închisă, indiferent de numele adversarului. Aşa a fost şi cu CS Mioveni, echipă din zona retrogradării, aşa va fi şi acum, când fanii vor umple tribunele pentru a ajuta favoriţii la obţinerea victoriei şi menţinerea pe podium.

Cine transmite la TV partida Rapid – FC Botoşani

Partida Rapid – FC Botoşani se joacă sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Valentin Stănescu dub cartierul Giuleşti, în etapa a 13-a din SuperLiga şi va fi transmisă la televizor pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti sâmbătă, 8 octombrie, este o vreme frumoasă, cu cer senin şi aşa va rămâne pe tot parcursul zilei. Maxima din termometre nu va depăşi 20 de grade iar la ora startului partidei vor fi în jur de 14-15 grade. Acest meci va fi condus de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe Adrian Cojocaru din Galaţi.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Rapid – FC Botoşani

Adrian Mutu are din nou linia de fund alcătuită din cei mai experimentaţi jucători după revenirea lui Dragoş Grigore în primul unsprezece alături de Cristi Săpunaru în zona centrală. Nu există decât un singur absent, atacantul slovac Vojtus, care încă nu a încheiat perioada de refacere după accidentarea din prima etapă.

ADVERTISEMENT

La Botoşani antrenorul Mihai Teja este conştient că încă un rezultat negativ  îi va fi fatal şi admite că în aceste condiţii despărţirea ar fi soluţia corectă, pentru că echipa poate primi un impuls din partea celui care îi va succeda. Este conştient şi de faptul că va întâlni una dintre cele mai bune echipe din SuperLiga. Dar faptul că are un lot complet la dispoziţie îl face să fie mai optimist.

Cote la pariuri la jocul Rapid – FC Botoşani

Era normal ca şi casele de pariuri să se orienteze în direcţia Rapidului în acordarea cotelor la victorie în acest meci. Giuleştenii au 1,65 pentru a obţine cele trei puncte iar moldovenii urcă tocmai la 5,80 dacă reuşesc să producă marea surpriză. Un gol înscris de oaspeţi are cotă de 1,80. Nu se întrevăd însă multe goluri, pentru opţiunea over 1,5 cota fiind de 1,40.

ADVERTISEMENT

Sunt câteva partide jucate între cele două echipe. În 2015, ultimul an de primă divizie al Rapidului până în sezonul trecut, când a revenit, moldovenii au obţinut singurul lor succes, cu 3-0 şi la Bucureşti au făcut 2-2- Anul trecut Rapid a învins la Botoşani cu 2-0 şi a făcut acasă egal în sezonul regulat şi s-a impus acasă cu 3-0 în play-out.

ADVERTISEMENT