Sport

Corvinul Hunedoara – FC Voluntari 3-1, în semifinalele Cupei României Betano. Calificare istorică în finală pentru hunedoreni

Corvinul Hunedoara a învins clar cu 3-1 pe FC Voluntari în semifinalele Cupei României Betano și s-a calificat în finala care va avea loc pe 15 mai la Sibiu.
17.04.2024 | 20:32
Corvinul Hunedoara  FC Voluntari 31 in semifinalele Cupei Romaniei Betano Calificare istorica in finala pentru hunedoreni
Antoniu Manolache și Mihai Cosmin Răduț în meciul de fotbal dintre CS Corvinul 1921 Hunedoara și FC Voluntari, contând pentru Cupa României Betano - semifinală, desfășurat pe Stadionul Michael Klein din Hunedoara, miercuri 17 aprilie 2024. © FOTO: Iosif VAJNAR/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
17-04-2024
15:59

Corvinul Hunedoara - FC Voluntari 3-1 (Manolache 20, Neacșa 61, Coman 72 / D. Florea 32)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Fluier final.

Min. 75: Atac prelungit al hunedorenilor și doar bara îl salvează pe Vâlceanu la lovitura de cap a lui Lupu.

Min. 72: GOOOL Corvinul! Lupu șutează de la 20 de metri, Vâlceanu respinge greșit în față, Coman reia spre poartă, Vâlceanu respinge din nou la jucătorul gazdelor, care îl driblează elegant și înscrie în poarta goală.

Min. 68: Bradu pătrunde în careu pe partea stângă, șutează la colțul scurt, mingea lovește bara, apoi e respinsă în corner de apărarea oaspeților.

Min. 61: GOOOL Corvinul! Neacșa șutează de la peste 20 de metri, portarul Vâlceanu plonjează aiurea și mingea intră pe sub el în plasă.

Min. 44: Pîrvulescu scapă singur în careu, dar șutează total aiurea din 8 metri, lateral stânga.

Min. 32: GOOOL FC Voluntari! Minge aruncată în careul gazdelor, portarul Lefter iese complet aiurea, pe lângă minge, și Daniel Florea trimite în poarta goală.

Min. 20: GOOOL Corvinul! Corner pentru gazde de pe partea dreaptă, mingea ajunge la Manolache, iar balonul reluat de acesta cu latul din 10 metri intră în plasă.

Min. 5: Bradu șutează din afara careului, peste poarta lui Vâlceanu.

Min. 1: A început partida.

Înaintea fluierului de start, oficialii gazdelor l-au premiat pe Dorin Mateuț, fost jucător al Corvinului, câștigător al „Ghetei de Aur” în 1989. Acesta a dat și lovitura de start a partidei.

mateut
Dorin Mateuț, premiat la Hunedoara. foto: captură Digisport
17-04-2024
15:08

Echipele de start la Corvinul Hunedoara - FC Voluntari

Corvinul: Lefter – Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Neacșa, Bradu, Hrezdac, Lupu, D. Pîrvulescu – M. Coman. Rezerve: Blaga, Nicolae, Pop, Predică, Ion, Chindriș, Herghelegiu, Mitran, Câmpan. Antrenor: Florin Maxim

FC Voluntari: Vâlceanu – Droppa, Paz, Turda, Roemer – Carnat, Cascini, Răduț – Ciobanu, Florea, Popescu. Rezerve: Fernandez, Chilili, Lambrinoc, Voican, Lopes, Cocian, Dima, Merloi, Munteanu. Antrenor: Florin Pîrvu

Corvinul Hunedoara – FC Voluntari este prima semifinală a Cupei României Betano, ediția 2023-2024. Echipa calificată se decide într-o singură manșă. Gazdele de la Corvinul vor să prindă finala și să forțeze cucerirea trofeului.

Corvinul Hunedoara – FC Voluntari, live video online, în semifinalele Cupei României Betano

Corvinul Hunedoara are parte de un sezon fabulos, sub conducerea lui Florin Maxim. Chiar dacă nu poate promova în SuperLiga, Corvinul se prezintă excelent în Liga 2. Conform conducerii hunedorenilor, ei vor putea să promoveze începând cu sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Maxim ar putea, totuși, să realizeze o performanță fantastică și să se califice în preliminariile Europa League. Cum? Prin câștigarea Cupei României Betano! Deocamdată, transilvănenii au reușit să umilească CFR Cluj cu 4-0 în sferturi și așteaptă cu încredere și semifinala cu FC Voluntari.

Ilfovenii se află într-o situație delicată, fiind implicați și în lupta pentru salvarea de la retrogradarea din SuperLiga. Președintele Bogdan Bălănescu și-a exprimat, în direct la FANATIK SUPERLIGA, nemulțumirea în legătură cu de programările partidelor.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Corvinul Hunedoara – FC Voluntari

Meciul din semifinalele Cupei României va fi televizat pe canalele care au drepturile de difuzare ale competiției. Astfel, Corvinul – FC Voluntari se vede live pe Digisport 1 și Prima Sport 1.

Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO și pe site-ul FANATIK.ro. Aici puteți găsi cele mai noi amănunte de la Hunedoara, în timp real!

ADVERTISEMENT

Programul semifinalelor Cupei României Betano

Miercuri și joi, 17 și 18 aprilie, se decid cele două finaliste ale actualei ediții din Cupa României Betano. Iată cum arată programul semifinalelor:

Miercuri, 17 aprilie

  • ora 19:00 Corvinul Hunedoara – FC Voluntari (Digisport 1, Prima Sport 1)

Joi, 18 aprilie

  • ora 20:30 Oțelul Galați – U Cluj (Digisport 1, Prima Sport 1)

Cote pariuri la meciul Corvinul Hunedoara – FC Voluntari

Florin Pârvu, antrenorul oaspeților, ar putea menaja foarte mulți titulari în meciul de la Hunedoara. Astfel, Corvinul ar putea ridica pretenții serioase la victorie.

ADVERTISEMENT

De altfel, bookmakerii îi văd pe hunedoreni favoriți la victorie. Cota pe 1 solist este 2,60. 2 solist are cota 2,82, iar cota pe remiză este 3,20. Corvinul are 1,85 la calificare, iar cota ilfovenilor să meargă în finală este 1,98.

Corvinul – FC Voluntari, live stream, 19:00, Digisport 1, Prima Sport 1

FC Voluntari vine după meciul cu Oțelul Galați, din etapa a 4-a a play-out-ului din SuperLiga. De partea cealaltă, Corvinul a fost învinsă în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 2 de Csikszereda, cu 2-1.

Chiar dacă prioritatea lor este salvarea de la retrogradare, ilfovenii visează să repete performanța din 2017. Atunci, FC Voluntari a câștigat Cupa României, după o finală cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT
Tags: