Sport

Adi Mihalcea a stabilit obiectivul Unirii Slobozia în SuperLiga: ”Avem nevoie de jucători de altă valoare”

Adi Mihalcea a reușit o promovare istorică în SuperLiga cu Unirea Slobozia și a vorbit despre obiectivul pe care îl va avea echipa în sezonul viitor.
25.04.2024 | 20:25
Adi Mihalcea a stabilit obiectivul Unirii Slobozia in SuperLiga Avem nevoie de jucatori de alta valoare
Adi Mihalcea a reușit o promovare istorică în SuperLiga cu Unirea Slobozia și a vorbit despre obiectivul pe care îl va avea echipa în sezonul viitor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ialomițenii și-a asigurat matematic urcarea pe prima scenă a fotbalului românesc după ce au învins pe terenul formației CS Mioveni, scor 1-0, în etapa a 6-a a play-off-ului din Liga 2.

Obiectivul Unirii Slobozia în SuperLiga, dezvăluit de Adi Mihalcea

La 24 de ore după ce a reușit promovarea cu Unirea Slobozia, antrenorul Adi Mihalcea a vorbit despre obiectivele pe care echipa le va avea în SuperLiga și a anunțat că vor exista modernizări în ceea ce privește stadionul.

ADVERTISEMENT

”Am intrat în istorie, chiar dacă lăsăm partea financiară la o parte. Rămânem în istorie și pentru Slobozia contează enorm. Noi vom juca la Slobozia poate de la sfârșitul lui septembrie. De la începutul lunii mai începe modernizarea stadionului.

Practic, am vrut să le dăm suporterilor o bucurie. Aici am fost puternici, aici ne-am conturat victoriile și aici vrem să jucăm. Ne dorim și de aceea se fac eforturi. Se va construi și o bază sportivă, până în luna august va fi terminată. 

ADVERTISEMENT

Vor fi schimbări, știu ce înseamnă SuperLiga și diferențele de Liga 2. O nou-promovată își dorește să reziste în primul an. Mereu nou-promovata are acest obiectiv. Ca și buget și comunitate, cam acolo ne aflăm și noi”, a declarat Mihalcea, la Liga Digi Sport.

Mihalcea vrea duel cu Dinamo în SuperLiga

Tehnicianul formației ialomițene a mărturisit că în iarnă lotul a fost creionat special pentru atacarea promovării, însă este conștient de faptul că este necesar să aducă jucători cu experiență la nivelul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

”Noi ne-am creionat lotul în iarnă și în perspectiva unei promovări. Mergem pe omogenitate, dar avem nevoie de jucători de altă valoare și cu experiență în SuperLiga. Ceea ce simt eu pentru Dinamo nu mă duce gândul la a retrograda din nou. Îmi doresc enorm să joc cu Dinamo în SuperLiga”, a mai spus Adi Mihalcea.

La finalul meciului câștigat la Mioveni, jucătorii liderului din Liga 2 au dat drumul la sărbătoare. Petrecerea de pe teren s-a mutat ulterior la vestiare, unde elevii lui Mihalcea au celebrat promovarea pe ”Made in Romania”, celebra manea a lui Ionuț Cercel.

ADVERTISEMENT

Melodia a devenit virală în ultimele luni, datorită unui trend pe Tik-Tok. Fotbaliștii celor de la Unirea Slobozia s-au folosit de o boxă portabilă și s-au bucurat fără margini pentru performanța de a promova pe prima scenă.

ADVERTISEMENT
Tags: