Sport

CSA Steaua, șanse mari să aibă drept de promovare? ”Discuțiile sunt avansate”

CSA Steaua încearcă să-și rezolve problemele organizatorice care au împiedicat-o în ultimii doi ani să promoveze în SuperLiga.
06.07.2023 | 15:44
CSA Steaua sanse mari sa aiba drept de promovare Discutiile sunt avansate
CSA Steaua încearcă să-și rezolve problemele organizatorice care au împiedicat-o în ultimii doi ani să promoveze în SuperLiga. Sursă foto: Andrei Pitigoi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Militarii” vor petrece al treilea sezon în Liga 2 Casa Pariurilor. Echipa Armatei a încheiat pe locul secund în ultimul sezon, dar nu a avut drept de promovare în SuperLiga din cauza formei de organizare, care contravine regulamentelor FRF.

CSA Steaua, discuții pentru o asociere cu un privat pentru a primi drept de promovare

La scurt timp după ce s-a despărțit de CSA Steaua, mijlocașul Adi Popa a dezvăluit faptul că există discuții avansate pentru o asociere cu un privat și astfel formația antrenată de Daniel Oprița să primească dreptul de promovare în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Eu chiar știu, m-am întâlnit cu cineva în acest sens. Discuțiile sunt foarte avansate și sunt șanse foarte mari să se facă acestă asociere: Asociația Salvați Steaua, clubul și privatul. Sunt șanse foarte mari, erau șansele și mai mari dacă nu era grevă și vacanța judecătorilor.

Din ce știu, sunt cam la limită cu termenul pentru a face documentația. Din punctul meu de vedere, ei au mizat pe Legea Sportului, așa mi s-a spus și mie când am semnat acum doi ani.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a fost retrasă, ei au demarat chestia cu privatul. Asocierea va fi diferită, pentru a nu se întâmpla precedentul (n.r. – așa cum s-a întâmplat Gigi Becali)”, a declarat Adi Popa, la emisiunea Liga Digi Sport.

De ce nu a mai continuat jucătorul la CSA Steaua

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a mărturisit că și-ar dori să-și continue cariera în străinătate și a explicat faptul că despărțirea de CSA Steaua nu s-a produs din cauza banilor, ci din cauza unor principii.

ADVERTISEMENT

”Mă antrenez cu ei (n.r. – cu Concordia Chiajna) momentan și probabil săptămâna viitoare voi lua o decizie cu privire la viitorul meu. Am avut o discuție cu dânsul (n.r. – antrenorul Erik Lincar), vedem. Mi-aș dori să merg afară, nu ascund chestia asta, dar nu ține doar de mine.

Am spus de nenumărate ori să-mi închei cariera acolo (n.r. – la CSA Steaua), am căzut de acord pentru un contract pe doi ani, dar s-au întâmplat niște lucruri în ultimele zile. Nu a fost vorba de bani, a fost vorba despre niște principii la care țin foarte mult”, a spus Adi Popa.

ADVERTISEMENT

Și Iulian Miu, team manager la Academia celor din proiectul CSA Steaua, a vorbit despre demersurile făcute pentru promovare, spunând că până în luna august ar fi bine să se rezolve această situaţie.

ADVERTISEMENT