Sport

Oficial: Adi Popa a semnat cu Concordia Chiajna

Adi Popa s-a despărțit în mod surprinzător de CSA Steaua. „Motoreta” va evolua la o contracandidată la promovarea în SuperLiga.
13.07.2023 | 18:50
Oficial Adi Popa a semnat cu Concordia Chiajna
Adi Popa a semnat pe 1 an cu ilfovenii. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
13-07-2023
16:02

Adi Popa va juca la Concordia Chiajna

Fostul mijlocaș al FCSB și CSA Steaua fost prezentat la Concordia Chiajna, unde are ca obiectiv promovarea în SuperLiga: „Bun venit, Adrian Popa! Clubul Sportiv Concordia Chiajna și Adrian Popa au semnat un contract valabil până la data de 30.06.2024. Acesta a evoluat în ultimele doua sezoane în liga 2 la CSA Steaua București.


Adrian Popa a bifat în CV echipe precum FC Timișoara II, Gloria Buzău, Universitatea Cluj, Steaua București, FC Reading, FC Al-Taawon, Ludogoret Razgrad, FCSB, FC Voluntari, Academica Clinceni, CSA Steaua București și Concordia Chiajna.

Mijlocasul în vârstă de 34 ani, a mai evoluat la Concordia Chiajna în perioada 2010-2012, club cu care a reușit promovarea în Liga 1 în sezonul 2010-2011. Adrian Popa a îmbrăcat tricoul echipei naționale a Romaniei de 24 de ori, reușind să marcheze de 4 ori.

La capitolul trofee câștigate acesta are o colecție impresionantă de 3 titluri de Campion al României cu Steaua București, un titlu de Campion al Bulgariei cu Ludogoret Razgrad, 2 Cupe ale Ligii Profesioniste ale României cu Steaua București, 2 Cupe ale României cu FCSB și Steaua Bucuresti și o Supercupă a Romaniei cu Steaua București”.

Adi Popa a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la CSA Steaua în ultimele două sezoane, însă în această vară s-a despărţit surprinzător de “militari”. Fotbalistul ar vrea să îşi continue cariera în străinătate.

Adi Popa ar putea fi adversarul Stelei în viitorul sezon: “Dacă promovam în Liga 1 şi din punct de vedere juridic, se mai prelungea cu un an contractul”

Atacantul a vorbit pentru prima dată de la rezilierea contractului şi susţine că nu s-a mai simţit dorit în echipa roş-albastră, deşi înaintea vacanţei s-a înţeles cu comandantul să mai continue un sezon:

ADVERTISEMENT

„Ar fi fost o clauză, dacă promovam în Liga 1 şi din punct de vedere juridic, se mai prelungea cu un an contractul. A expirat pe 30 iunie. Nu, în funcţie de fiecare cum am avut în contract, acele bonusuri se vor plăti din ceea ce ştiu.

Nu a fost la toţi la fel. N-au fost niciodată probleme din punct de vedere financiar. Unii jucători au avut clauza formulată într-un fel, unii în alt fel. Aici a fost problema.

ADVERTISEMENT

“Când m-am întors din vacanţă nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu m-am mai simţit dorit!”

Mă simt ca acasă, am mulţi prieteni prin suporteri, acesta este gândul meu, dar acum nu mai este de actualitate, din păcate. Am avut un sezon destul de bun, am fost al doilea golgheter, am reuşit şi multe assist-uri.

Circulă foarte multe zvonuri legate de motive, sincer nu ştiu care este adevăratul motiv. Înainte să plec în vacanţă am ajuns la o înţelegere cu domnul comandant. Când m-am întors din vacanţă nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu m-am mai simţit dorit!

ADVERTISEMENT

Opriţa n-a vorbit cu mine că nu mă mai doreşte. Eu mai am vreo 3 promovări la activ, consider 4 cu cea de anul trecut. Din punct de vedere sportiv eu mi-o trec şi pe asta în CV. Eu mi-am dorit să semnăm un contract pe 2 ani şi să îmi închei cariera acolo.

“Eu nu mă voi retrage pentru că în aceşti doi ani la Steaua mi-am găsit pofta de a juca fotbal”

Eu din ce am discutat cu domnul comandant, m-a asigurat de susţinerea dânsului. Pe această cale îi şi mulţumesc, ştiu că m-a dorit. Mai mult nu ştiu unde s-a produs, cine nu m-a dorit sau cine s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT

Nu pot să îl spun pentru că nu îl am, nu am ceva concret. Eu nu mă voi retrage pentru că în aceşti doi ani la Steaua mi-am găsit pofta de a juca fotbal”, a spus Popa la Digisport.

Dacă nu va găsi nimic în străinătate, Adi Popa a anunţat că nu duce lipsă de oferte din Liga 2 Casa Pariurilor şi sunt şanse importante să fie adversarul Stelei în noua stagiune.

ADVERTISEMENT