Sport

CSA Steaua transferă de la Universitatea Craiova! Ce mijlocaș semnează cu echipa Armatei

Un tânăr mijlocaș al Universității Craiova va evolua în eșalonul trecut, sub comanda lui Daniel Oprița. „Militarii” l-au convins să li se alăture.
17.07.2021 | 16:24
CSA Steaua transfera de la Universitatea Craiova Ce mijlocas semneaza cu echipa Armatei
„Militarii” au transferat un tânăr mijlocaș al Universității Craiova. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că nu are drept de promovare în Liga 1, CSA Steaua își dorește să facă o figură frumoasă în noul sezon și continuă să mute pe piața transferurilor. Cea mai recentă achiziție este Stephan Drăghici (23 de ani), un tânăr mijlocaș venit chiar de la Universitatea Craiova.

Împrumutat în stagiunea precedentă la FC Argeș, unde și-a trecut în cont 27 de meciuri și două goluri, acesta și-a reziliat contractul cu echipa lui Mihai Rotaru și urmează să îmbrace tricoul roș-albastru.

ADVERTISEMENT

Visul lui Daniel Oprița de a-și conduce elevii pe prima scenă a fotbalului românesc se lasă, însă, așteptat, din cauza formei de organizare. Singura soluție rămâne schimbarea formei juridice, astfel încât clubul să intre în administrarea unei societăți private.

CSA Steaua l-a transferat pe Stephan Drăghici de la Universitatea Craiova

„Stephan Drăghici și-a reziliat contractul cu Craiova și va fi jucătorul Stelei. Născut pe data de 30 ianuarie 1998, Stephan are o înălțime de 1,78 m și este evaluat la 250.000 de euro, conform transfermarkt.

ADVERTISEMENT

A mai evoluat, pe parcursul carierei sale, la Ardealul Cluj, CSM Râmnicu Vâlcea, Universitatea Craiova, Academica Clinceni, Daco-Getica, Sepsi OSK și Gaz Metan Mediaș. Noul atacant al Stelei are peste 80 de meciuri în Liga 1”, a anunțat Asociația Steliștilor 1947, printr-un mesaj publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare.

Gest superb în cinstea lui Emeric Ienei: „Îmi face o mare, mare plăcere”

În altă ordine de idei, chiar dacă nu a putut lua parte, alături de foștii săi elevi, la inaugurarea noului stadion din Ghencea, Emeric Ienei a fost cinstit cum se cuvine de oficialii clubului CSA Steaua. În semn de apreciere și respect, aceștia au trimis la Oradea o copie fidelă a trofeului Cupei Campionilor Europeni, cucerit pe 7 mai 1986.

ADVERTISEMENT

Îmi face o mare, mare plăcere că am această Cupă. În seara aceea, toți jucătorii au vrut să doarmă câte 10-15 minute cu trofeul. Steaua, atunci, în perioada aceea, a fost o echipă extraordinară.

Sigur, trebuie să ținem cont și de Barcelona, dar eu spun că am fost mai buni decât ei.  Nu am văzut noul stadion, dar cu prima ocazie sper să merg să văd și eu Ghencea încă o dată”, a mărturisit legendarul tehnician al „militarilor” pentru Steaua TV, rememorând, totodată, cele mai frumoase momente ale meciului istoric de la Sevilla.

ADVERTISEMENT

Înaintea finalei am avut programată o plimbare în parc. După cum știți, Barcelona avea fix culorile noastre. Așa că erau mulți suporteri îmbrăcați așa.

”Ia uite, nea Imi, câți suporteri sunt cu noi”, glumeau jucătorii cu mine. Am sperat atunci într-un rezultat mare, plus că le-am spus jucătorilor că în afara valorii, efortul din teren contează.

A fost cel mai mare rezultat al unei echipe românești. Tudorel Stoica a suferit foarte mult pentru că nu a jucat (n.r. a fost suspendat). Foarte mult! Duckadam, Tudorel Stoica și Pițurcă mai țin legătura cu mine, mă sună constant”, a mai spus „Nea Imi”, așa cum obișnuiesc să-l alinte foștii elevii.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Argeș. 2,25 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT