Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marius Șumudică dă de pământ cu noua țintă a lui Gigi Becali: „Nu poate juca niciodată la FCSB!”

Marius Șumudică l-a criticat pe mijlocașul belgian William Baeten, de la FCU Craiova, pe care Gigi Becali vrea să-l transfere la FCSB după câștigarea campionatului.
22.04.2024 | 01:06
Marius Sumudica da de pamant cu noua tinta a lui Gigi Becali Nu poate juca niciodata la FCSB
Marius Șumudică nu vede cu ochi buni transferul lui Baeten la FCSB. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu e matematic campioană după încheierea rundei cu numărul 5 din play-off, FCSB nu mai poate rata titlul în această ediție a SuperLigii. Astfel, va intra în focul bătăliilor europene încă din primul tur preliminar al Champions, iar pentru a forța o intrare în grupe Gigi Becali e dispus să întărească serios lotul.

William Baeten, ultima țintă de transfer al lui Gigi Becali la FCSB. Marius Șumudică critică alegerea patronului

Rafa Mujica de la Arouca, Louis Munteanu, Philip Otele, Denis Alibec sau Marius Ștefănescu sunt doar câteva dintre țintele pe care Gigi Becali le are în vizor pentru a întări FCSB-ul în pauza competițională. Iar după egalul din derby-ul cu Rapid, pe listă s-a mai adăugat un nume: William Baeten de la FCU Craiova.

ADVERTISEMENT

Jucător care nu-l dă pe spate însă pe Marius Șumudică. Noul analist FANATIK SUPERLIGA l-a criticat destul de dur în direct la Prima Sport 1 pe mijlocașul belgian în timpul analizei pe care a făcut-o partidei FCSB – Rapid 2-2.

„Gigi Becali a anunțat că a mai apărut un jucător pe radarul lui. Este vorba despre Baeten, de la FCU Craiova… Cum ți se pare?”, a fost întrebarea moderatorului Horia Ivanovici care a stârnit o reacție categorică din partea lui Șumudică.

ADVERTISEMENT

„Nu poate să joace niciodată la FCSB. Nu poate! Din punctul meu de vedere… Este un jucător de picior stâng, foarte lent… Ok, are o oarecare calitate, dar e lent, fără capacitate de efort. Și nu știu unde ar putea să joace”, este caracterizarea dură făcută de Marius Șumudică lui Baeten.

„Depinde pe ce poziție vrea să-l ia. Mai bine să-l ia pe Sidibe decât pe Baeten”, a spus și Nicolae Dică, antrenor care l-a avut sub comandă pe Baeten la FCU Craiova. Completat imediat și de Robert Niță: „Nu cred că se pretează pe jocul FCSB”.

ADVERTISEMENT

Unanimitate de păreri negative, de la care nu se putea abate nici Andrei Vochin, tot în direct la FANATIK SUPERLIGA: „Până să vină în campionatul României, Baeten a jucat cel mult la liga a treia din Belgia. Dacă asta e miza FCSB-ului pentru Champions League, e cam puțin”.

Gigi Becali despre transferul lui Baeten la FCSB: „Îmi place de el”

Posibilul transfer al al lui William Baeten la FCSB, unul surprinzător dacă e să ne raportăm la numele vehiculate până acum, a fost anunțat chiar de patronul Gigi Becali imediat după terminarea derby-ului cu Rapid de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

„Voi face niște eforturi financiare. Nu eforturi, că nu sunt milioane de euro, nu vreau să-i copiez pe alții. Aduc 7-8 jucători în care cred eu. Unul și azi (n.r. – sâmbătă), din ce-a jucat, îmi place mie. Nu de la Rapid, nu vinde Șucu. Au jucat două echipe, au făcut 1-1 (n.r. – FCU Craiova – Dinamo 1-1), mie îmi place unul de acolo.

Din țară eu iau 3-4, din străinătate trebuie să îi studieze MM, Charalambous și Pintilii. Mie îmi e lene, stau eu să mă uit la meciuri să aleg fotbaliști? Nu mai pot.

E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU – FCSB? Așa a zis Mititelu?”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Sumudica IL DISTRUGE pe Baeten, NOUA TINTA a lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT