Sport

CSKA Sofia își pune speranțele cu Sepsi în noul antrenor: „Vom câștiga și vom merge mai departe”

CSKA Sofia este extrem de motivată înaintea returului cu Sepsi din runda a doua preliminară a UEFA Conference League. Bulgarii își pun speranțele în noul antrenor.
02.08.2023 | 12:37
CSKA Sofia isi pune sperantele cu Sepsi in noul antrenor Vom castiga si vom merge mai departe
CSKA Sofia este pregătită pentru returul cu Sepsi. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

CSKA Sofia a pierdut meciul tur cu Sepsi, scor 0-2, în turul al doilea preliminar al UEFA Conference League. Deși este cotată cu șansa a doua după partida din Bulgaria, vicecampioana din țara vecină crede într-o revenire miraculoasă. Delegația oaspete a pornit miercuri dimineață spre Sf. Gheorghe.

CSKA Sofia își pune speranțele în noul antrenor cu Sepsi: „Echipa va avea un cu totul alt aspect”

Înfrângerea lui CSKA Sofia cu Sepsi nu le-a picat bine patronilor care l-au demis pe sârbul Sasa Ilic din postura de antrenor principal. Nestor El Maestro (Jevtic), englez de origine sârbă, este noul antrenor al bulgarilor și va debuta pe banca lui CSKA Sofia la returul cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Filip Filippov, directorul executiv al lui CSKA Sofia, este încrezător în calificarea bulgarilor în turul următor, deși Sepsi are un avantaj de două goluri înaintea meciului de la Sf. Gheorghe. Oficialul bulgarilor a remarcat schimbarea care a avut loc odată cu venirea lui Nestor El Maestro pe bancă.

„Sper că va exista un momentum în jocul nostru. Cred că echipa va avea un cu totul alt aspect față de cel pe care l-a avut la Sofia. Deocamdată nu ne gândim la o nouă amânare a meciurilor în campionat. Dacă vom continua și după în Europa, antrenorul își va spune părerea în această privință. 

ADVERTISEMENT

Ne-am dorit un antrenor care nu trebuie să se adapteze la echipă și care cunoaște bine campionatul bulgăresc. Este un antrenor pe care nu l-am putut observa direct, dar în ultimele trei zile am fost încântați de munca pe care o face. Este o persoană foarte ambițiosă și cred că de asta are nevoie clubul”, a declarat Filip Filippov, conform sportal.bg.

CSKA Sofia, încrezătoare înainte de returul cu Sepsi: „Vom câștiga și vom merge mai departe”

Filip Filippov a recunoscut că eliminarea prematură din cupele europene ar reprezenta un eșec pentru CSKA Sofia. Oficialul vicecampioanei din țara vecină a urmărit partida lui Sepsi din campionat, scor 3-0 cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Vom câștiga și vom merge mai departe. Rezultatul ne este nefavorabil, trebuie să recuperăm un deficit de două goluri. Cu siguranță nu va fi ușor. Ne-am pregătit pentru un meci greu, foarte greu, în care trebuie să dominăm, trebuie să câștigăm și să mergem mai departe. Dacă vom abandona lupta cu Sepsi, va fi un eșec în direcția cupelor europene. 

Nu ne convine ca CSKA să abandoneze în această fază a competiției, deși jucăm împotriva unei echipe foarte valoroase. Cifrele nu contează în opinia mea. Am văzut că Sepsi a învins-o pe Dinamo cu 3-0, dar meciul va fi complet diferit față de partidele din campionat.

ADVERTISEMENT

Este un meci foarte important pentru noi. Vom da tot ce avem mai bun pentru a continua în Europa”, a mai spus Filip Filippov. Câștigătoarea din „dubla” Sepsi – CSKA Sofia va da piept în turul al treilea preliminar din UEFA Conference League cu învingătoarea dintre Torpedo Kutaisi (Georgia)/FC Aktobe (Kazakhstan). Meciul tur a fost câștigat de kazahi, scor 4-1.

ADVERTISEMENT