Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bulgarii, scandal monstru la oficială la CSKA Sofia – Sepsi 0-2: “Noroc de pază”

Bulgarii au făcut scandal la oficială în timpul meciului CSKA Sofia - Sepsi 0-2. Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a avut nevoie de protecţie după ce echipa sa a deschis scorul.
28.07.2023 | 17:10
Bulgarii scandal monstru la oficiala la CSKA Sofia  Sepsi 02 Noroc de paza
Bulgarii, scandal monstru la oficială la CSKA Sofia - Sepsi 0-2: “Noroc de pază”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sepsi a obţinut o victorie importantă pe terenul lui CSKA Sofia, scor 2-0, în prima manşă din turul doi al preliminariilor Conference League. Covăsnenii au prima şansă la calificare, returul fiind programat joi la Sfântu Gheorghe.

Bulgarii, scandal monstru la oficială la CSKA Sofia – Sepsi 0-2: “Au început să arunce, să ţipe pe acolo”

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că a trăit cu peripeţii meciul în tribuna oficială. Bulgarii au început să îl înjure şi să arunce cu diverse obiecte după ce s-a bucurat la primul gol marcat de echipa sa:

ADVERTISEMENT

“Din păcate, chiar a fost cu peripeţii după primul nostru gol. Ni se pare normal să ne bucurăm. Au început să arunce, să ţipe pe acolo. Ne-am dus mai sus cu patru-cinci rânduri. 

Au aruncat cu tot ce au prins. Iată că se poate şi asta. S-a rupt scaunul pe care am stat. Ştiu că am peste 100 de kg, dar scaunele sunt jalnice. Sunt acolo de 40 de ani. 

ADVERTISEMENT

“De când a venit domnul Ciobotariu, lucrurile merg şi în mai bine”

Nu m-am simţit în pericol, firma de pază a venit repede. Dar nu trebuie să se întâmple lucrul acesta. Trebuie să scot în evidenţă că se vede munca domnnului Ciobotariu şi a lui Bergodi.

Dar de când a venit domnul Ciobotariu, lucrurile merg şi în mai bine. Ne-am gândit la Ciobotariu înainte de Bergodi. Este pe lista noastră de doi ani. Trebuie să felicit jucătorii, s-au dăruit 100%.

ADVERTISEMENT

Cu puţin noroc, putea fi un scor de neprezentare. Nu trebuie să stăm liniştiţi pentru că un meci se poate întoarce. Dar, la ce am văzut ieri, cred că avem prima şansă, putem să ne calificăm mai departe”, a spus Dioszegi.

“Anul acesta o să avem un buget la fel ca şi anul trecut, cam 7, 7,5 milioane de euro. Bulgarii au 15 milioane”

Finanţatorul lui Sepsi a dezvăluit că echipa sa are un buget de 7,5 milioane de euro în acest sezon, de două ori mai mic decât al lui CSKA Sofia. Ca obiectiv, pentru Sepsi ar fi fabulos un loc pe podium:

ADVERTISEMENT

“Normal că va fi o primă, dar mai întâi să ne calificăm. Anul acesta o să avem un buget la fel ca şi anul trecut, cam 7, 7,5 milioane de euro. Bulgarii au 15 milioane de euro buget. 

Au şi 30.000 de euro salarii acolo. La noi maximum este 10.000 de euro. Nimeni nu are peste 10.000 şi nu vrem să trecem peste această sumă. Nu cred că ne putem bate la titlu. 

Consider că dacă ne batem la podium este ceva extraordinar. Bronzul străluceşte mai mult decât aurul uneori. Deocamdată locul trei ar fi ceva extraordinar”, a spus Dioszegi.

Bulgarii, scandal monstru la oficială la CSKA Sofia - Sepsi 0-2

ADVERTISEMENT