Sport

CSM București face glume pe bani publici! A anunțat înființarea echipei de fotbal: ar urma să se lupte cu granzii FCSB și Rapid! „Vrem în prima ligă în 7 ani”

CSM București a anunțat pe pagina oficială de Facebook că își va înființa o echipă de fotbal care va avea obiectiv în câțiva ani promovarea în SuperLiga.
01.04.2024 | 17:18
CSM Bucuresti face glume pe bani publici A anuntat infiintarea echipei de fotbal ar urma sa se lupte cu granzii FCSB si Rapid Vrem in prima liga in 7 ani
CSM București, postare virală de 1 aprilie. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CSM București a avut o postare care a stârnit ample controverse de Ziua internațională a păcălelilor. Nu toată lumea a gustat însă gluma clubului susținut din bugetul Primăriei Capitalei.

CSM București, pusă pe glume de 1 aprilie: „Vom încuraja fotbalul”

CSM București le-a produs din nou dureri de cap celor care consideră că banii publici nu au ce căuta în sport: „Veste importantă pentru iubitorii fotbalului din București! Conducerea CSM București a decis înființarea secției de fotbal în cadrul clubului. Este o măsură firească, la cererea publicului bucureștean și după o analiză aprofundată.

ADVERTISEMENT

CSM București va încuraja fotbalul juvenil, va avea echipe la mai multe categorii de vârstă, atât masculin, cât și feminin, pe care la va înscrie și în competiții. Se va urmări și performanța, construindu-se și o echipă tânără care va porni din ligile inferioare în competițiile de seniori.

Cu profesioniști din lumea fotbalului cooptați de clubul nostru și cu ajutorul colegilor cu experiență deja dovedită pe terenurile altor discipline sportive, echipa de fotbal a CSM București are ca obiectiv promovarea în prima ligă în șapte ani. Vom reveni cu detalii!”, a fost anunțul care a pus pe jar lumea pe internet.

ADVERTISEMENT

CSM București i-a pus pe jar pe fanii de pe Facebook: „Domnii din conducere au luat decizia după bunul plac”

Nu toți internauții s-au prins că este vorba despre o glumă și unii au luat lucrurile foarte în serios: „E mare nevoie de sectia de fotbal, a?”. 

Un alt suporter a început să îi tragă la răspundere pe cei care ar putea fi responsabili: „Domnii din conducere au făcut vreun focus grup ceva? Sau au luat ei decizia asa dupa bunul plac?”.

ADVERTISEMENT

Ar putea promova în SuperLiga o echipă de fotbal a CSM București?

În forma actuală de organizare a clubului, o secție de fotbal a CSM București nu ar putea avansa mai mult de Liga 2, fiind un club de drept public, exact cum este și CSA Steaua.

Singura șansă ca acest lucru să se întâmple ar fi modificarea Legii Sportului, așa cum juristul Florin Talpan a solicitat pentru CSA Steaua București.

ADVERTISEMENT

Clubul Sportiv Municipal București are mai multe secții la sporturile de echipă, printre care: handbal, baschet, rugby dar și alte discipline sportive.

ADVERTISEMENT