Sport

CSM București recunoaște greșeala numirii lui Johansson! ”Mi-au spus că s-au pripit”. Pe cine au vrut

10.10.2018 | 12:32
CSM Bucuresti recunoaste greseala numirii lui Johansson Miau spus ca sau pripit Pe cine au vrut

Oficialii clubului CSM București au recunoscut greșeala numirii antrenorului Magnus Karl Johansson, după meciul peridut cu SCM Râmnicu Vâlcea în etapa a cincea din Liga Florilor. Managerul echipei de handbal masculin a campioanei României, Nicolae Luca, a admis că în vară tehnicianul suedez nu a fost prima opțiune pentru medaliata cu bronz la ultimul Final Four al Ligii Campionilor.

”Cred că la CSM București este un conglomerat de vedete care în acest moment nu formează o echipă. Să primești 31 de goluri într-un meci (n.r. – cu Ferencvaros în Liga Campionilor) este dezastruos”, a declarat președintele clubului SCM Râmnicu Vâlcea, Petre Berbecaru, pentru FANATIK.RO.

CSM București recunoaște greșeala numirii lui Johansson: ”Adzic nu a vrut să vină”

”I-am spus lui Nicolae Luca (n.r. – team managerul de la CSM București) că au greșit în alegerea antrenorului. Au adus multe jucătoare din zona Balcanilor și au pus un tehnician nordic. Nu cred că se potrivește. Luca mi-a zis că nu au avut variante. S-au gândit la un antrenor din zona asta, au vorbit cu Dragan Adzic de la Buducnost, dar nu a vrut să vină”, a afirmat Petre Berbecaru cu privire la numirea lui Magnus Karl Johansson la CSM București.

Magnus Karl Johansson le dă indicații jucătoarelor de la CSM București în timpul unui time-out
Magnus Karl Johansson le dă indicații jucătoarelor de la CSM București în timpul unui time-out

Oficialul de la SCM Râmnicu Vâlcea a mai precizat pentru FANATIK.RO că din ce știe el mai multe jucătoare de la Buducnost Podgorica, printre care și unele ajunse la CSM București, au plecat de la campioana Muntenegrului din cauza unor conflicte cu tehnicianul Dragan Adzic.

Fanii au cerut demisia lui Johansson

SCM Râmnicu Vâlcea a învins CSM București cu scorul de 22-19 în etapa a cincea a ligii naționale de handbal feminin, reușind a doua victorie consecutivă în fața campioanei după cea din Supercupa României.

După înfrângerea din meciul de marți seară din sala Polivalentă Ioan Kunst Ghermănescu, suporterii formației CSM București au cerut demisia antrenorului Magnus Karl Johansson, dar conducătorii campioanei României au anunțat că nu iau în calcul acest lucru.