Sport

CSM Bucureşti – Rostov-Don 23-23 în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Remiză dramatică în ”Sala Polivalentă”

11.10.2019 | 21:49
CSM Bucuresti  RostovDon 2323 in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin Remiza dramatica in Sala Polivalenta
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti – Rostov-Don 23-23 s-a jucat în etapa a 2-a B din Liga Campionilor la handbal feminin. Vicecampioana României a obţinut un egal dramatic, după ce rusoaicele au avut o lovitură de la 9 metri în ultima secundă.


FINAL: CSM Bucureşti – Rostov-Don 23-23! Vicecampioana României și finalista Ligii Campionilor din sezonul trecut au remizat în ”Sala Polivalentă”, într-un meci cu un final dramatic, în care ambele echipe puteau să se impună.

ADVERTISEMENT

Min 59: Tensiune maximă! CSM preia conducerea! CSM Bucureşti – Rostov-Don 23-22


Min 55: Rusoaicele revin în avantajul clasic cin acest meci: un gol avans! CSM Bucureşti – Rostov-Don 20-21


Min 50: CSM egalează cu 10 minute până la final! Forțăm victoria? CSM Bucureşti – Rostov-Don 20-20

ADVERTISEMENT

Min 45: Rusoaicele preiau din nou conducerea la un gol avans, pe fondul ratărilor echipei noastre. CSM Bucureşti – Rostov-Don 16-17


Min 40: Egalitatea persistă după primele 10 minute ale reprizei secunde. Grubisic, alte intervenții bune. CSM Bucureşti – Rostov-Don 15-15

ADVERTISEMENT

Min 35: Grubisic, la fel de inspirată ca Denis Dedu! CSM Bucureşti – Rostov-Don 14-14


A început repriza secundă cu gol al CSM-ului! CSM Bucureşti – Rostov-Don 14-14


PAUZĂ: CSM Bucureşti – Rostov-Don 13-14. Oaspetele au condus majoritatea primului act. Denisa Dedu, din nou foarte bună în poarta româncelor. Cea mai bună jucătoare a primei reprize a fost rusoaica Anna Viahireva, cu 8 goluri marcate.


Min 25: Denisa Dedu, din nou excelentă între buturi! CSM Bucureşti – Rostov-Don 12-12


Min 20: Vicecampioana României revine ușor pe tabelă. CSM Bucureşti – Rostov-Don 9-10


Min 15: Oaspetele se duc la două goluri avans pe tabelă. CSM Bucureşti – Rostov-Don 6-8. Adi Vasile cere primul TIME-OUT.

ADVERTISEMENT

Adi Vasile a unit foarte mult echipa. Încă dinainte de meci au fost toate foarte montate, fiecare jucătoare de pe banca incurajează echipa. Cel mai mult discuta cu Lekic, creierul echipei pe atac


Min 10: Bucureștencele preiau conducerea după un contraatac superb! În poartă, Denis Dedu, din nou la înălțime. CSM Bucureşti – Rostov-Don 6-5. Fanii din ”Sala Polivalentă” au parte de un meci excelent.

CSM Bucureşti – Rostov-Don Live video se joacă ACUM în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. ”Tigroaicele” preiau conducerea
CSM Bucureşti – Rostov-Don Live video se joacă ACUM în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. ”Tigroaicele” preiau conducerea

Min 5: Finalista Ligii Campionilor din sezonul trecut începe bine la București. CSM Bucureşti – Rostov-Don 3-4


UPDATE, ora 20:30: A început meciul CSM Bucureşti – Rostov-Don, meci contând pentru etapa a 2-a din Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Cristina Neagu și Nora Mork, accidentate, asistă la partidă.

Cristina Neagu și Nora Mork, accidentate, asistă la partidă.

CSM Bucureşti – Rostov-Don Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida CSM Bucureşti – Rostov-Don se joacă vineri, de la ora 20:30, în Sala Polivalentă şi este transmisă pe micile ecrane de Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Dacă nu aveţi cum să vizionaţi acest joc la televizor puteţi intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Se anunţă un meci foarte greu pentru echipa pe care fostul secund timp de şapte ani la gruparea bucureşteană, Adi Vasile, a preluat-o cu puţin timp înainte de jocul de debut în Liga Campionilor, la Esbjerg.

CSM Bucureşti – Rostov pe Don. Tigroiacele au pornit bine, cu victoria din Danemarca, în faţa lui Esbjerg

Rusoiacele au jucat finala Ligii Campionilor sezonul trecut

Rostov-Don, echipă pregătită de fostul selecţioner al României, din 2015 până în acest an, spaniolul Ambros Martin, este finalista ultimei ediţii a competiţiei, pierdută cu 25-24 în faţa lui Gyor, club cu care Ambros Martin a câştigat Liga. Rostov pe Don a terminat pe locul 4 acum doi ani în Liga Campionilor, fiind învinsă cu 31-30 în finala mică de CSM Bucureşti.

CSM Bucureşti – Rostov pe Don. Ne vom reîntâlni cu Ambros Martin, antrenor la Rostov, fost selecţioner al României în ultimii ani

Adi Vasile nu poate conta pe aportul celor mai valoroase jucătoare din lot şi totodată cele mai periculoase jucătoare de la linia de 9 metri, Cristina Neagu şi Nora Mork şi în acest fel forţa ofensivă a tigroaicelor este mult redusă.

Au jucătoare care au trecut prin campionatul României

Portarul Denisa Dedu, la prima ei participare în Liga Campionilor, a făcut un meci fantastic în Danemarca, având un procentaj de 42 la sută la intervenţii, cifră foarte ridicată. De altfel, Adi Vasile recunoştea că momentan apărarea trebuie să funcţioneze foarte bine pentru a suplini problemele din atac.

CSM Bucureşti – Rostov pe Don. Nu e o figură de balet, ci una din paradele incredibile ale Denisei Dedu în poarta CSM-ului la Esbjerg

Baza este în aportul Andreeii Lekici, a lui Elizabet Omorogie, a impetuoasei extreme spaniole Carmen Martin, în forţa la semicerc a Crinei Pintea şi din nou în paradele Denisei Dedu în faţa unui adversar care are foarte multe jucătoare din naţionala Rusiei, dar şi foste jucătoare care au evoluat în campionatul nostru: portarul brazilian Mayssa Pessoa, Iulia Managarova sau olandeza Lois Abbingh.

Meciuri directe la Bucureşti

  • 31 martie 2016 CSM – Rostov 26-25
  • 16 octombrie 2016 CSM – Rostov 24-21
  • 11 februarie 2018 CSM – Rostov 22-22
ADVERTISEMENT