Sport

CSM Bucureşti “transferă” naţionala României! Oficialii încearcă marea lovitură: Ambros Martin

24.01.2019 | 19:43
CSM Bucuresti transfera nationala Romaniei Oficialii incearca marea lovitura Ambros Martin
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti nu trece prin cea mai bună perioadă. Campioana României trebuie să se descurce pentru restul acestui sezon fără două dintre cele mai valoroase jucătoare din lume: Cristina Neagu şi Amanda Kurtovici, care au suferit accidentări foarte grave înainte şi în timpul Campionatului European. 

Peste câteva zile, CSM-ul are un test foarte dificil în Liga Campionilor, pe terenul lui ETO Gyor, deţinătoarea trofeului. Mai mult, de la echipa bucureşteană şi-au anunţat plecarea Jovanka Radicevic şi Majda Mehmedovic, care se vor întoarce la Buducnost la finalul sezonului. 

ADVERTISEMENT
Handbalistele de la CSM Bucuresti efectueaza un antrenament in sala Apollo din Bucuresti inaintea meciului din Liga Campionilor impotriva formatiei maghiare Gyori Audi ETO, joi 24 ianuarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Handbalistele de la CSM Bucuresti efectueaza un antrenament in sala Apollo din Bucuresti inaintea meciului din Liga Campionilor impotriva formatiei maghiare Gyori Audi ETO, joi 24 ianuarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CSM Bucureşti “transferă” naţionala României! Le aduc pe Dedu, Perianu, Buceschi, Pintea

Dar, în ciuda sezonului dificil, conducătorii “tigroaicelor” au planuri mari. Aşa cum muntenegrencele Jovanka Radicevic şi Majda Mehmedovic pleacă “acasă” la Buducnost, planul oficialilor de la CSM Bucureşti este să aducă “acasă” cât mai multe jucătoare de naţionala României: Denisa Dedu, Gabriela Perianu, Eliza Buceschi sau Crina Pintea sunt jucătoarele dorite de CSM din vară.

Planul lui CSM Bucureşti include şi aducerea lui Ambros Martin, selecţionerul naţionalei României. Asta pare să fie cea mai dificilă misiune pentru oficialii echipei din Bucureşti, Ambros Martin având acum un contract beton la Rostov. Însă, din informaţiile FANATIK, CSM Bucureşti va face tot posibilul să îl convingă pe Ambros Martin să lase Rostov pentru a veni la “tigroaice”.

ADVERTISEMENT

“Tigroaicele” pe locul doi în Liga Campionilor şi în campionat

La vară vor fi mai mişcări de trupe. În afară de Radicevic şi Mehmedovic, la vară vor pleca şi Paula Ungureanu, Oana Manea şi Iulia Curea, jucătoare trecute de 35 de ani cărora nu li s-a propus prelungirea contractelor. Vor rămâne destul de puţine jucătoare străine, în condiţiile în care şi Nathalie Hagman și Sabina Jacobsen sunt pe picior de plecare.

CSM Bucureşti este calificată în grupele principale din Liga Campionilor, acolo unde are 6 puncte, fiind pe locul doi, având două puncte mai puţin decât Gyor. Şi în campionat CSM este pe locul secund după SCM Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISEMENT