Life

Cu ce a ajuns să se ocupe Roxana Ionescu. Vedeta a uitat complet de București

Cu ce se ocupă Roxana Ionescu de când a plecat din București. Fosta asistentă TV are o viață nouă în Timișoara, alături de soțul ei.
08.05.2023 | 10:07
Cu ce a ajuns sa se ocupe Roxana Ionescu Vedeta a uitat complet de Bucuresti
Cu ce se ocupă în prezent Roxana Ionescu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Ionescu a plecat din București de câțiva ani și a dezvăluit cu ce a ajuns să se ocupe acum. În 2019, fosta asistentă TV a ăierdut o sarcină avansată și i-a fost fost foarte greu.

Cu ce a ajuns să se ocupe Roxana Ionescu de când a plecat din București

În urmă cu patru ani, Roxana Ionescu a trecut prin momente grele după ce a pierdut o sarcină, cu doar trei luni înainte să nască. După această perioadă, vedeta a mers la psiholog și a reușit, în final, să depășească această tragedie.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Negru nu și-a pierdut speranța după ceea ce a pățit și știe că va deveni mamă, la un moment dat. În plus, ea și soțul ei încearcă din nou să devină părinți. De când a plecat din București pentru a locui în Timișoara, alături de soțul ei, Roxana Ionescu este implicată în mai multe proiecte.

De asemenea, împreună cu soțul ei, Roxana Ionescu se ocupă de cele două cluburi pe care le dețin. Pe lângă acestea, au și alte afaceri mai mici. Colaborările și afacerile familiei le aduc celor doi multă satisfacție.

ADVERTISEMENT

“În Timișoara locuiesc și acolo-mi trăiesc viața, alături de soțul meu. Ne ocupăm de cele două cluburi pe care le avem și am mai dezvoltat și alte mini-afaceri mici pe lângă.

Am foarte multă satisfacție, pentru că se întâmplă lucruri frumoase aici, la Timișoara, atât colaborări și businessurile familiei”, a declarat fosta asistentă TV pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a vorbit și despre colaborarea pe care a început-o cu un magazin de bijuterii. Roxana Ionescu nu a oferit prea multe detalii, dar pregătește surprize în viitor.

“Nu suntem numai în București. Suntem în toată țara. Norocul face ca cei care dețin acest magazin să fie chiar din Timișoara, noul meu oraș, că cel natal rămâne tot Bucureștiul.

ADVERTISEMENT

Am început această colaborare frumoasă din martie. O să mă tot vedeți, nu cred că o să vă plictisiți, pentru că vom face numai lucruri frumoase”, a mai spus blondina.

Ce spune vedeta despre întoarcerea în București

Întrebată dacă se va mai întoarce vreodată în București, Roxana Ionescu a spus că nu se știe ce se va întâmpla în viitor. Deocamdată, vedeta nu are de gând să revină în orașul natal, dar nu exclude această posibilitate la un moment dat.

“Niciodată să nu spui niciodată, nu știi unde te duce viața. În urmă cu ani de zile spuneam că niciodată nu voi pleca din București și uite că m-am mutat. Și bine am făcut.

În acest moment nu mă văd mutată, dar poate ne extindem, ajungem la un alt nivel și de ce nu, ne întoarcem în București”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Roxana Ionescu a recunoscut că îi este dor de platoul de televiziune. Dacă ar putea îmbina un proiect TV cu viața ei din Timișoara, vedeta ar face acest lucru. Nu ar putea pleca într-un reality show deoarece nu poate lipsi atât de mult de acasă.

“Dar de ce nu, o emisiune așa cum se filmau pe vremea mea, două – trei luni, cu pauze, doar în timpul săptămânii, iar în weekend să mă pot întoarce în Timișoara, ar fi minunat. Mi s-ar potrivi doar o emisiune de divertisment. Nu mă văd în alt loc.

Mi-aș dori mult de tot o emisiune cu dans, o emisiune inter-activă, în care se râde foarte mult, care bucură oamenii. Nu-mi plac emisiunile în care depășim acea limită și ne ducem într-o zonă de puțină penibilitate”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT