Life

Roxana Ionescu, secretul relației cu soțul său. Gestul nebunesc pentru iubire: „Nu și-a dat seama”

Roxana Ionescu a vorbit despre relația cu soțul său, Tinu Vidaicu. A renunțat la București pentru a-i fi alături, însă nu are niciun regret.
15.11.2022 | 11:57
Roxana Ionescu secretul relatiei cu sotul sau Gestul nebunesc pentru iubire Nu sia dat seama
Roxana Ionescu a făcut dezvăluiri despre relația cu soțul ei. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Ionescu a vorbit despre începutul relației cu Tinu Vidaicu. Sunt împreună de opt ani și au avut o nuntă de vis, însă atunci când s-au cunoscut nu și-au dat prea multe șanse.

Roxana Ionescu, totul pentru dragoste. S-a mutat la Timișoara de dragul soțului, dar nu e cel mai nebunesc gest

Roxana Ionescu și soțul său, Tinu Vidaicu, au o relație ce durează de mai bine de opt ani. Totuși, începuturile nu au fost ușoare pentru ei. Ea locuia la București, iar el la Timișoara și niciunul nu voia să renunțe la viața sa de până atunci.

ADVERTISEMENT

„L-am cunoscut pe Tinu și nu am dat din prima șanse. Nici nu s-a pus problema că aș vrea ceva. Dar la două luni distanță după ce ne-am cunoscut mi-am dat seama că e ceva fain.

De atunci a pornit totul și a pornit cu urcușuri și coborâșuri. Cred că în orice relație se întâmpla asta, dar noi am fost un pic mai special, pentru că distanța era destul de mare!”, a povestit Roxana Ionescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Într-un final, cea care a făcut pasul a fost Roxana Ionescu, la sugestia părinților săi. Vedeta nu voia să plece de lângă cei care i-au dat viață, însă aceștia au încurajat-o să-și întemeieze propria familie.

„Părinții mei au fost un punct cheie în relația noastră”, a completat Roxana Ionescu.

Roxana Ionescu a călătorit zeci de mii de kilometri pentru a-și surprinde iubitul

Când vine vorba de gesturi nebunești făcute din dragoste, Roxana Ionescu spune că au fost multe. De departe cel mai spectaculos dintre ele a avut loc atunci când a decis să călătorească zeci de mii de kilometri pentru a-și surprinde, la acea vreme, iubitul.

ADVERTISEMENT

Tinu Vidaicu era supărat că partenera lui nu a putut să îl însoțească în vacanță deoarece trebuia să se întoarcă la muncă, dar Roxana Ionescu greșise, de fapt, ziua în care i se termina concediul.

„Am făcut foarte multe lucruri, dar unul e funny și nebunesc. Era după 1 ianuarie, eu credeam că trebuie să mă întorc la muncă după data de 4, de fapt, trebuia să mă întorc mai târziu. Tinu îmi propusese să merg într-o vacanță, eu i-am spus că nu pot și m-am întors în București.

ADVERTISEMENT

Locul unde era destul de greu de ajuns, nu era ca și cum luam un avion din București, aterizam acolo și mai luam un taxi până la el. Am zis să-i fac surpriză și atunci am luat un avion și vreo 4-5 trenuri.

Am ajuns la destinație. I-am trimis o poză din locația de unde el îmi trimisese mie o poză. Nu și-a dat seama că eu sunt acolo. Întâmplător, că așa s-au aliniat astrele, i-am făcut o poză. A crezut că sunt paparazzi acolo. Într-un final l-am sunat”, a  povestit Roxana Ionescu.

Roxana Ionescu, despre Tinu Vidaicu: „Se pricepe cel mai bine la a fi soțul meu”

Roxana Ionescu are numai cuvinte de laudă la adresa lui Tinu Vidaicu, însă spune că cel mai bine se pricepe la a fi soțul său. Vedeta susține că are foarte multe lucruri de învățat de la el și mai ales cum să gestioneze situațiile dificile într-o familie.

„Se pricepe cel mai bine la a fi soțul meu. În relația cu mine este special și îmi creează numai lucruri frumoase și am foarte mult de învățat de la el, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Știe tot timpul să pună problema, să gestioneze lucrurile în familie. Mi-aș dori să știu și eu și să am aceeași naturalețe cu care să fac asta”, a declarat Roxana Ionescu.

Pe de altă parte, Roxana Ionescu, asemenea multor alte vedete din showbiz, își dorește să devină mamă, dar lasă lucrurile să decurgă natural.

„Ne dorim foarte mult ca relația noastră să meargă în continuare la fel de frumos și să evolueze în ritmul în care e normal, să ne mărim familia…Dar nu vreau să pun nicio presiune pe noi”,  a dezvăluit Roxana Ionescu.

Roxana Ionescu retrăiește cu drag amintirile de la nuntă

În anul 2022, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios, iar din 2021 au semnat actele în fața ofițerului de stare civilă. Vedeta își amintește cu drag de aceste momente frumoase din viața ei și spune că a avut o nuntă de vis.

„A fost o nuntă de vis, care s-a tot lungit. Noi ne-am căsătorit la starea civilă în 2020, după care în 2021 am avut cununia religioasă, iar la o săptămână distanță am avut petrecerea propriu zisă. 

Așa de minunat a fost totul, inclusiv de când a început. Ne-am hotărât foarte repede să facem nunta. În trei săptămâni am organizat totul, rochie, costum, sală. Ne-a ajutat ceea ce facem aici, că ne-am organizat bine și la nuntă. Mie îmi place să spun că acolo unde suntem noi e și petrecerea”, a încheiat Roxana Ionescu.

ADVERTISEMENT