Life

Cu ce femei celebre s-a iubit Ștefan Bănică Jr.! Artistul nu a fost niciodată căsătorit cu mama primului său copil

Cu cine a format un cuplu Ștefan Bănică Jr.! Renumitul actor nu s-a însurat cu Camelia Constantinescu, mama băiatului cel mare.
18.10.2022 | 16:05
Cu ce femei celebre sa iubit Stefan Banica Jr Artistul nu a fost niciodata casatorit cu mama primului sau copil
Cu cine a format un cuplu Ștefan Bănică. Nu s-a însurat cu Camelia Constantinescu, mama băiatului cel mare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu ce femei celebre s-a iubit juratul de la X Factor, care în data de 18 octombrie, împlinește frumoasa vârstă de 55 de ani. Artistul nu a fost niciodată căsătorit cu mama primului său copil, Camelia Constantinescu.

Cu cine a format un cuplu Ștefan Bănică Jr!. Nu s-a însurat cu Camelia Constantinescu, mama băiatului cel mare

Ștefan Bănică își aniversează ziua de naștere, fiind un moment special pentru vedeta de la Antena 1 care are o carieră înfloritoare și o viață amoroasă cunoscută de public. Înainte de a se așeza la casa sa a bifat mai multe relații.

ADVERTISEMENT

Renumitul cântăreț s-a iubit cu Mihaela Rădulescu între anii 1994 – 1999, fosta prezentatoare fiind de altfel prima soție a artistului. Potrivit libertatea.ro, presiunea din jur a avut un cuvânt de spus legat de separarea celor doi.

Ulterior, actorul și-a îndreptat atenția spre Camelia Constantinescu, care nu este persoană publică și nu dorește să apară în lumina reflectoarelor. Este prima femeie care l-a făcut tată, fiul său, Radu Ștefan, având acum 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au fost căsătoriți niciodată, al doilea mariaj al lui Ștefan Bănică fiind alături de Andreea Marin. Căsnicia vedetelor s-a destrămat în 2013, după 7 ani, perioadă în care au devenit părinții unei fete pe nume Ana Violeta.

În momentul de față, vedeta de la Antena 1 este la al treilea mariaj. Lavinia Pîrva este cântăreața care l-a cucerit iremediabil, unirea destinelor având loc într-o locație specială din Bulgaria. Au un fiu de 3 ani, Alexandru.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică, idile romantice cu vedete cunoscute în showbiz

De asemenea, în afara celor trei căsătorii Ștefan Bănică a avut și o idilă cu regretata Cristina Țopescu, însă povestea de dragoste dintre ei nu a fost una mediatizată.

Totodată, au mai existe articole în care actorul era cuplat cu Adriana Nicolae. Actrița este fosta soție a lui Florin Piersic Jr. și fostă dansatoare în baletul emisiunii Surprize surprize, de la TVR 1.

ADVERTISEMENT

În plus, Ștefan Bănică a avut o legătură amoroasă și cu Mădălina, una dintre cântărețele trupei Red-Blonde. Relația s-ar fi consumat în perioada în care artistul avea contract cu emisiunea Dansez pentru tine.

ADVERTISEMENT