Life

Ei sunt bărbații cu care Andreea Marin s-a iubit. Primul soț al vedetei este o adevărată surpriză

Cine sunt foștii parteneri de viață ai prezentatoarei Andreea Marin. Cu cine s-a căsătorit prima oară frumoasa brunetă.
15.10.2022 | 16:56
Ei sunt barbatii cu care Andreea Marin sa iubit Primul sot al vedetei este o adevarata surpriza
Cine sunt foștii parteneri de viață ai Andreei Marin. Cu cine s-a căsătorit prima oară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ei sunt bărbații cu care fosta moderatoare de la Surprize, surprize s-a iubit. Primul soț al vedetei este o adevărată surpriză, mai ales că mariajul dintre cei doi a început atunci când bruneta avea o vârstă destul de fragedă.

Cine sunt foștii parteneri de viață ai Andreei Marin. Cu cine s-a căsătorit prima oară

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie a fost alături de Cristian Gheorghiță, un bărbat cu care și-a unit destinul pe când avea numai 21 de ani. Povestea de dragoste s-a încheiat după numai trei ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi au semnat actele în anul 1995, însă aveau să se despartă din cauza infidelităților bărbatului. În momentul de față, fostul partener de viață al vedetei este director de marketing la o televiziune din România.

Și-a refăcut viața sentimentală după mai mulți ani și este tatăl unui copil în vârstă de 10 ani. Ulterior, Andreea Marin și-a găsit fericirea în brațele lui Ștefan Bănică, alături de care a devenit mamă pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Căsătoria dintre cele două vedete a avut loc în 2006, iar un an mai târziu venea pe lume Ana Violeta. Adolescenta seamănă leit cu mama sa, fosta prezentatoare a emisiunii Nu există nu se poate, de la TVR 2.

După 7 ani de mariaj, Andreea Marin și juratul de la X Factor luau decizia să divorțeze. Anunțul avea să fie făcut de brunetă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Al treilea mariaj al Zânei surprizelor a fost alături de un fizioterapeut turc pe numele său Tuncay Öztürk. Căsătoria a durat trei ani, fiind singurul soț pentru care vedeta nu are cuvinte de laudă sau aprecieri. În plus, regretă căsnicia.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, relație de 5 ani

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu solid și unit. Cei doi au relație sentimentală care durează deja de 5 ani, povestea lor de dragoste fiind una discretă și trăită departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV și fostul consul în Libia locuiesc împreună de foarte multă vreme. De asemenea, bărbatul are o legătură foarte frumoasă și cu fiica vedetei, Ana Violeta, în vârstă de 14 ani.

ADVERTISEMENT