Life

Cu ce obiect special va fi înmormântat Mitică Popescu. Ce i s-a pus în sicriu

Mitică Popescu va fi înmormântat vineri, 6 ianuarie 2023, alături de un obiect foarte special. Iată ce a fost pus în sicriul actorului.
05.01.2023 | 17:48
Cu ce obiect special va fi inmormantat Mitica Popescu Ce i sa pus in sicriu
Obiectul special cu care va fi înmormântat Mitică Popescu. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mitică Popescu va fi înmormântat cu un obiect foarte important. Acesta a fost pus în sicriul actorului, care va fi condus pe ultimul drum vineri.

Mitică Popescu va fi înmormântat cu un obiect special. Ce a fost pus în sicriul regretatului actor

Pe 3 ianuarie 2023 s-a stins din viață marele actor Mitică Popescu, la vârsta de 86 de ani. Avea de ceva timp mai multe probleme cardiace, iar de la finalul anului 2022 era internat la spital.

ADVERTISEMENT

Joi, 5 ianuarie, sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului a fost depus la Teatrul Mic din București, astfel că toți cei care l-au apreciat îi vor putea aduce un ultim omagiu.

Vineri, 6 ianuarie 2023, Mitică Popescu va fi condus pe ultimul drum. Renumitul actor va fi înmormântat la Cimitirul Bellu.

ADVERTISEMENT

Mitică Popescu va fi înmormântat cu un obiect pe care l-a prețuit foarte mult și pe care l-a purtat de-a lungul carierei sale.

Este vorba despre celebra pălărie a actorului, care în aceste momente se află așezată pe sicriu, potrivit impact.ro.

ADVERTISEMENT

De ce a murit Mitică Popescu

În ultimele zile din viață, Mitică Popescu a fost internat la Spitalul Elias din București. Înainte de a fi transferat la această unitate medicală, actorul a fost internat la Spitalul Floreasca, la secția de Cardiologie.

Actorul avea de ceva timp probleme cardiace, dar și alte comorbidităţi. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

ADVERTISEMENT

“A fost internat în Spitalul Elias în data de 27 decembrie, iar situaţia medicală s-a agravat în data de 30 decembrie”, au transmis reprezentanții spitalului pentru news.ro.

Decesul lui Mitică Popescu a lăsat un gol imens în inimile apropiaților. Familia actorului a transmis un mesaj, menționând că “s-a încercat tot posibilul de către personalul medical, care merită recunoștință, dar boala n-a putut fi învinsă.

Mitică Popescu și-a trăit ultimii ani din viață cu demnitate și în confortul meritat după o îndelungată carieră de succes.”, a fost mesajul transmis de familia regretatului actor, potrivit hotnews.ro.

De-a lungul timpului, Mitică Popescu a jucat în zeci de filme și piese de teatru. A avut apariții și în diverse emisiuni și seriale de televiziune.

Și-a început cariera în anul 1973, atunci când a avut un rol în piesa “Philadelphia ești a mea”, la Teatrul Mic din Capitală. A avut o carieră de aproape cinci decenii în lumea teatrului și filmului.

ADVERTISEMENT
Tags: