Life

Cu ce obiecte poți pleca, de fapt, gratis acasă din camera de hotel. Mulți turiști nu știu asta

Cu ce obiecte poți pleca, de fapt, gratis acasă din camera de hotel. Sunt mulți turiști care nici măcar nu știu acest lucru.
29.07.2023 | 21:08
Cu ce obiecte poti pleca de fapt gratis acasa din camera de hotel Multi turisti nu stiu asta
Cu ce obiecte poți pleca, de fapt, gratis acasă din camera de hotel. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cu ce obiecte poți pleca din camera de hotel. Ele sunt gratis, de fapt. Mulți turiști nu știu acest lucru!

Cu ce obiecte poți pleca gratis acasă din camera de hotel

Mulți turiști pleacă de la hotel cu diverse obiecte, dar pe unele dintre ele este interzis să le iei. În schimb, altele pot fi luate acasă pe gratis, iar lanțurile hoteliere nu se supără.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, un obiect pe care poți să-l iei fără griji de la hotel este săpunul oferit. De asemenea, în această categorie intră și gelul de duș sau șamponul.

Ele sunt oferite turiștilor pe parcursul șederii și ar trebui folosite pe timpul în care stai acolo. De obicei, ele nu sunt date în exces așa că de multe ori nici nu ar trebui să-ți mai rămână șampon sau săpun pe care să-l mai iei și acasă.

ADVERTISEMENT

Ce lucrurile de la hotel fac parte din categoria de lucruri interzise

Cănile și pixurile sau alte obiecte pe care sunt înscrise siglele hotelului nu pot fi luate. Ele sunt mai scumpe și hotelierii cu siguranță nu vor aprecia dacă turiștii le vor lua.

Cei de la hotel știu deja că riscă să piardă unul din cinci astfel de obiecte. Totuși, ar fi recomandat să nu luăm astfel de lucruri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, alte obiecte pe care nu trebuie să le iei desigur, sunt prosoapele. În niciun caz nu ai voie să iei aceste lucruri din camera de hotel.

Chiar dacă poate fi un obicei care este practicat de mulți turiști, nu este cazul să îl adopți și tu. De asemenea, din camera de hotel nu trebuie să iei nici uscătoarele de păr.

ADVERTISEMENT

Nici așternuturile nu ar trebui să le iei, deși sunt și unii turiști care vor să plece cu ele acasă. Este un obicei foarte urât, pe care nu ar trebui să-l adopți.

ADVERTISEMENT