Life

Primul lucru pe care trebuie să-l faci când ajungi într-o cameră de hotel. De ce să arunci o sticlă cu apă sub pat

O însoțitoare de bord a dezvăluit care este primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când te cazezi la hotel. Este important.
23.07.2023 | 16:47
Primul lucru pe care trebuie sal faci cand ajungi intro camera de hotel De ce sa arunci o sticla cu apa sub pat
De ce să arunci o sticlă cu apă sub pat atunci când ajungi la hotel. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai gândit vreodată cum o banală sticlă cu apă aruncată sub pat îți poate salva viața atunci când te cazezi la un hotel? O stewardesă a dezvăluit care este explicația acestui gest și i-a îndemnat pe oameni să-l facă, spre binele lor.

De ce să arunci o sticlă cu apă sub pat atunci când te cazezi la hotel

Prin prisma meseriei, o însoțitoare de zbor își petrece adesea nopțile și zilele departe de casă, astfel că este în măsură să de sfaturi atunci când vine vorba despre diferite spații de cazare. Olandeza Esther este membru al echipajului de cabină de la KLM și o persoană foarte activă în mediul online.

ADVERTISEMENT

De curând, ea a împărtășit cu audiența sa un truc care poate salva vieți. Stewardesa a dezvăluit că primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când ajungi în cameră este să arunci o sticlă de apă sub pat.

Scopul acestui gest ce ar putea fi considerat ciudat la prima vedere este de a verifica dacă cineva se ascunde acolo. Iar atunci când arunci trebuie să fii în picioare și să nu te apleci și să te uiți, pentru a rămâne în siguranță.

ADVERTISEMENT

Dacă sticla nu iese pe cealaltă parte, ar putea fi o problemă și cel mai bine este să ieși din camera de hotel și să te întorci cu un membru al personalului pentru a verifica sau cu o altă persoană cu care ai călătorit.

„Dacă sticla iese fără probleme în cealaltă parte a patului, poți sta liniștit, nu e nimic periculos sub pat”, a dezvăluit Esther despre motivul pentru care este bine să arunci o sticlă cu apă sub pat atunci când te cazezi la un hotel, conform mirror.co.uk. 

ADVERTISEMENT

Cum să-ți dai seama dacă cineva a intrat în cameră cât timp ai fost plecat

O altă stewardesă, de data aceasta din Spania, le-a povestit celor care o urmăresc pe TikTok prin ce metodă pot verifica dacă cineva a intrat în camera lor de hotel atunci când au fost plecați afară.

„Puneți semnul cu nu deranja  între ușă și toc, astfel încât să poți observa dacă cineva a fost în camera ta cât ai lipsit”, a spus Demi Bonita pe internet. Apoi a adăugat că întotdeauna verifică cu lanterna toate colțurile încăperii și inclusiv patul, în căutarea camerelor ascunse sau a ploșnițelor.

ADVERTISEMENT

„Motivul pentru care ar trebui să vă verificați patul cu luminile stinse este că ploșnițele de pat sunt de fapt nocturne, așa că este mai probabil să fie afară și să-și caute prada”, a continuat Demi Bonita.

ADVERTISEMENT
Tags: