Life

Ce spune Florin Piersic Jr. despre relația cu tatăl său. Când s-a produs, de fapt, ruptura între ei

Florin Piersic Jr. și tatăl lui nu își mai vorbesc de mai bine de două decenii. Care a fost motivul care a afectat relația tată -fiu dintre cei doi.
19.02.2024 | 07:38
Ce spune Florin Piersic Jr despre relatia cu tatal sau Cand sa produs de fapt ruptura intre ei
Adevăratul motiv pentru care Florin Piersic Jr. nu vorbește cu tatăl lui. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Piersic este unul dintre actorii care nu mai are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul timpului, marele maestru a demonstrat totul pe scenele teatrelor, dar și pe micile și marile ecrane. Însă, nu totul a mers perfect pentru actor. Acesta are ani buni de când nu mai vorbește cu fiul lui, Florin Piersic Jr.

Florin Piersic Jr. și tatăl lui nu își vorbesc de 20 de ani

Florin Piersic Jr. se poate considera un adevărat norocos cu un tată precum Florin Piersic. Acesta a moștenit talentul de la tatăl său celebru, dar și pasiunea pentru actorie. Însă, din păcate, de mai bine de 20 de ani, cei doi nu își mai vorbesc.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic Jr. este destul de discret în ceea ce privește viața personală, așa că nu discută prea des despre astfel de subiecte. Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, actorul nu a mai evitat acest subiect sensibil.

Fiul lui Florin Piersic a recunoscut că are mai bine de două decenii de când nu mai vorbește cu tatăl său. Relația dintre cei doi s-a răcit treptat și se pare că niciunul dintre ei nu a făcut vreun pas spre rezolvarea tensiunilor.

ADVERTISEMENT

Totul a început în momentul unei conferințe de presă care a avut loc cu 20 de ani în urmă. În timpul promovării filmului ”Fix Alert”, Florin Piersic a făcut unele declarații și comentarii care l-au deranjat pe fiul ei. De atunci, cei doi au ales să nu își mai vorbească deloc.

”Ruptura s-a produs treptat. A fost un moment în care am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. El a venit și a făcut cumva bășcălie. Cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut.”, a spus Florin Piersic Jr. la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic a fost iertat de către fiul lui

Deși nu este deloc o situație confortabilă pentru niciunul dintre ei, Florin Piersic Jr. este uimit de un alt aspect. Și anume, de faptul că tatăl său nu a realizat nicio secundă cât de mult l-a rănit cu acele vorbe dure.

În prezent, Florin Piersic Jr. este și el tată, iar acum îi este și mai greu să înțeleagă de ce marele actor a recurs la un astfel de gest. Florin Piersic Jr. se aștepta să primească mai multe credite din partea tatălui său și să creadă mai mult în filmul ”Fix Alert”.

ADVERTISEMENT

”Gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam.”, a mai spus actorul, potrivit aceleiași surse.

Florin Piersic Jr. s-a văzut nevoit ca, la un moment dat, să ia în calcul o competiție între el și tatăl său. Ambii au activat și continuă să activeze în aceeași industrie, iar orgoliile sunt mari.

După mai bine de două decenii de la acel conflict, Florin Piersic Jr. a recunoscut că și-a iertat tatăl. Chiar dacă nu vorbește cu el, a reușit să îl ierte pentru remarcile nepotrivite făcute în acel moment.

”M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, i-a spus Florin Piersic Jr. lui Denise Rifai.

ADVERTISEMENT