Life

Cu ce se ocupă Livia după divorțul de Cătălin Bordea. Conduce un bolid în valoare de 100.000 de euro

Liviei pare să-i priască divorțul de Cătălin Bordea. Fosta soție a comediantului a fost surprinsă la volanul unui bolid de lux.
31.08.2023 | 14:53
Cu ce se ocupa Livia dupa divortul de Catalin Bordea Conduce un bolid in valoare de 100000 de euro
Cu ce se ocupă Livia după divorțul de Cătălin Bordea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Cătălin Bordea a înflorit după divorțul de celebrul comediant. Livia și-a luat o pauză de la social media, dar nu și de la munca. Iar noul său job pare a fi unul destul de bănos, având în vedere că a fost surprinsă la volanul unui bolid de 100.000 de euro.

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Cătălin Bordea. Livia duce o viață de lux

La scurt timp după ce s-a aflat că divorțează de Cătălin Bordea, Livia și-a închis conturile de pe rețelele sociale și a dispărut o lungă perioadă din viața publică. Dar asta nu înseamnă că a și stat degeaba, căci bruneta a revenit în forță.

ADVERTISEMENT

În timp ce Cătălin Bordea se afundă în muncă și își caută hobby-uri ca să treacă peste separarea dureroasă, Livia urmează aceeași rețetă. Recent, ea a fost surprinsă în timp ce se relaxa la o piscină.

Nu doar că se poate lăuda cu un trup de invidiat, modelat încă de pe vremea când activa ca și antrenoare de kangoo jumps și întreținut la momentul actual cu multe ore petrecute la sală și alimentație sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă acum fosta soție a juratului de la iUmor

Dar spre deosebire de atunci când era căsătorită cu juratul de la iUmor, conform cancan.ro, Livia nu mai conduce o mașină de 20.000 de euro, ci un bolid de lux, care costă nu mai puțin de 100.000 de euro.

Fosta soție a lui Cătălin Bordea, care a în trecut a lucrat ca tewardesă pentru o companie străină, fapt ce i-a permis să locuiască mult timp în Dubai, și-a găsit încă dinainte să semneze actele de divorț un job care pare să-i aducă mulți bani în cont.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Livia s-a angajat ca și PR pentru Spike, Andia și mulți alți artiști cunoscuți de la noi din țară. De menționat este că înainte, ea se ocupa și de clubul de comedie la care Cătălin Bordea este acționar.

Amintim că, recent, Livia a ajuns la spital. La momentul respectiv, Cătălin Bordea a menționat că nu știe ce se i se întâmplă și că preferă să-i respecte decizia și să o lasă în pace, din moment ce „l-a părăsit”.

ADVERTISEMENT

„Nu avem ce legătură să mai ținem. Când cineva te părăsește, e bine să îi respecți decizia și să încerci să îți vezi de viață. Nu știam că a ajuns în spital. Sper să fie bine”, a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT