Life

Cu ce se ocupă Cătălin Bordea după ce a divorțat oficial de Livia. Cum încearcă actorul să treacă peste această perioadă

Ce face Cătălin Bordea după ce a divorțat oficial de Livia. Actorul de stand-up comedy încearcă să treacă peste această perioadă grea.
19.07.2023 | 17:29
Cu ce se ocupa Catalin Bordea dupa ce a divortat oficial de Livia Cum incearca actorul sa treaca peste aceasta perioada
Ce face Cătălin Bordea după divorțul de Livia. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea și soția lui, Livia, au divorțat oficial înainte de jumătatea acestei luni. Actorul de stand-up comedy desfășoară diverse activități pentru a traversa această perioadă.

Ce face Cătălin Bordea după ce a divorțat oficial de soția lui, Livia. Cum își ocupă timpul

Câștigătorul de la America Express 2023 și Livia au divorțat oficial săptămâna trecută, după 11 ani de relație și 9 de căsnicie. Cu toate că cei doi au încercat să-și rezolve problemele din căsnicie, lucrurile nu au mai funcționat. Astfel, Livia a părăsit domiciliul conjugal după despărțire, iar cei doi au divorțat recent la notar.

ADVERTISEMENT

După divorț, Cătălin Bordea s-a concentrat pe carieră și a ținut câteva spectacole de stand-up comedu. De asemenea, acesta practică sportul în aer liber și petrece timp alături de prieteni, potrivit click.ro.

Cătălin Bordea nu a oferit prea multe declarații despre divorț și a păstrat discreția în privința acestui subiect. Potrivit dezvăluirilor făcute de apropiații celor doi, nu infidelitatea a fost motivul separării.

ADVERTISEMENT

Actorul de stand-up comedy nu a spus de ce el și Livia nu mai formează un cuplu, dar a cerut ca amândurora să le fie respectată intimitatea în aceste momente destul de grele.

“Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința.

ADVERTISEMENT

O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul actorului de stand-up comedy.

Cătălin Bordea, momente grele în ultimul an

Recent, Cătălin Bordea a recunoscut că ultimul an a fost destul de greu pentru el. Fostul prezentator de la Antena Stars a fost plecat la America Express, alături de Nelu Cortea, de unde a venit foarte obosit.

ADVERTISEMENT

În plus, comediantul a fost copleșit de problemele din viața personală, dar încearcă să treacă peste această perioadă, mai ales că are alături persoanele apropiate.

“Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul.

Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață.

Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba”, a spus Cătălin Bordea. pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT