Life

Cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent, sezonul 13. Ambii sunt angajați la stat

Ce profesie au părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul emisiunii Românii au Talent, sezonul 13. Ambii sunt angajați la stat.
13.05.2023 | 09:58
Cu ce se ocupa parintii lui Rares Prisacariu castigatorul Romanii au Talent sezonul 13 Ambii sunt angajati la stat
Ce spun părinții lui Rareș Prisăcariu despre copilul lor. Sursa foto: facebook, Qmagazine, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rareș Prisăcariu a câștigat Românii au Talent, sezonul 13, vineri seară. La doar 7 ani, el a impresionat o țară întreagă prin numărul său, în care a vorbit despre Dumnezeu și despre omenire. Cine sunt părinții copilului și cu ce se ocupă aceștia?

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent, sezonul 13

Încă din audiții Rareș Prisăcariu a stârnit uimire prin talentul său, de a recita cu profunzime poezii și alte opere literare. Atunci, Pavel Bartoș și Smiley i-au oferit ”Golden Buzz-ul” și așa cel mic s-a calificat direct în semifinală.

ADVERTISEMENT

După ce a trecut de semifinală, Rareș a reușit să treacă mai departe, până în finală, și iată să obțină trofeul ”Românii au Talent” și cecul în valoare de 120.000 de euro. Au fost la un pas de a primi premiul și doi copii ucraineni, Olya și Valera, care i-au ținut pe toți cu sufletul la gură printr-un moment de acrobație. Ei s-au clasat pe locul 2.

Rareș a dat dovadă și de o inteligență aparte, nu doar de talent. Părinții săi spun că el de unul singur a învățat să citească și inclusiv ei rămân fără cuvinte de fiecare dată când îl ascultă. La doar 7 ani, micuțul a atins performanța de a citi peste 200 de cărți.

ADVERTISEMENT

Rareș Prisăcaru provine din Botoșani, iar părinții lui lucrează la stat. Mama sa, Gina Prisăcariu, este educatoare la o grădiniță din zonă, iar pictura și lectura sunt pasiunile ei. Tatăl minorului, Marius Prisăcariu, este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani, după ce a studiat Științe Economice. Timpul liber și-l dedică istoriei și cinematografiei.

Ce spune mama lui Rareș Prisăcariu despre inteligența copilului

Gina Prisăcariu este mândră de fiul său și, deși a demonstrat că este un copil genial, ea are grijă să-i amintească mai mereu că trebuie să-și păstreze modestia și dorința de muncă, pentru a ajunge acolo unde își dorește. Femeia mărturisește că Rareș a ales de unul singur să învețe texte.

ADVERTISEMENT

”Despre Rareș se spun multe, că este genial, o minune de copil, dar, fiind copilul meu, nu am putut niciodată să îi atribui aceste calități deosebite. Sunt disciplinată cu el și mereu îi spun că trebuie să muncească pentru a se dezvolta.

Este un copil modest, nu vorbește despre el la superlativ, dar este încântat să știe că lumea îl apreciază. Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva, să participe undeva obligatoriu sau să fie obosit din cauza unui efort deosebit.

ADVERTISEMENT

Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale. Rareș a învățat o multitudine de poezii și texte în proză, propuse sau pe care și le alege singur. Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit”, a declarat Gina Prisăcariu pentru Qmagazine.ro

ADVERTISEMENT
Tags:
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant