Life

Cu ce se ocupă soacra Simonei Halep. Mama lui Toni Iuruc face bani foarte mulți din aceste afaceri

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe data de 15 septembrie 2021, iar de atunci fanii sportivei se întreabă din ce familie provine soțul ei.
07.10.2021 | 20:15
Cu ce se ocupa soacra Simonei Halep Mama lui Toni Iuruc face bani foarte multi din aceste afaceri
Cu ce se ocupă soacra Simonei Halep. Mama lui Toni Iuruc face bani foarte mulți din aceste afaceri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis are o soacră care reușește să se facă prezentă într-un domeniu în care activează mai mult bărbații. Se pare că de la ea a învățat Toni Iuruc să facă bani.

Genica Iuruc, soacra Simonei Halep, este o respectată femeie de afaceri, cu toate că este discretă și nu dorește să apară foarte des în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Cine este soacra Simonei Halep. În ce domeniu activează mama lui Toni Iuruc

Mama lui Toni Iuruc este cunoscută în domeniul imobiliarelor de lux din București și deține mai multe spații pe care le închiriază.

În plus, soacra jucătoarei de tenis deține un bloc întreg pe Aleea Privighetorilor, în proximitatea Grădinii Zoologice din Băneasa, acolo unde a fost văzută recent alături de fiul ei.

ADVERTISEMENT

Acestea nu sunt singurele afaceri pe care le are Genica Iuruc. Femeia mai are în palmares câteva terenuri în Otopeni. Se pare că acolo a construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

Potrivit ciao.ro, femeia de afaceri ar fi încercat în urmă cu ani buni să preia de la statul român Clubul Francez din Herăstrău. Din păcate, licitația a fost câștigată de o altă firmă.

ADVERTISEMENT
Familia Simonei Halep și mama lui Toni Iuruc
Familia Simonei Halep și mama lui Toni Iuruc. Sursa foto: Instagram.com

Simona Halep nu a renunțat la numele de fată. Cum o cheamă acum

Fostul număr mondial în tenis a ales să-și unească destinul cu cel al iubitului ei, Toni Iuruc, dar a luat o decizie radicală, și-a păstrat numele de fată.

Simona Halep nu a renunțat la numele care a consacrat-o în sport, dar a luat numele soțului ei. Așadar, vedeta este trecută acum în buletin Simona Halep-Iuruc.

ADVERTISEMENT

Familia sportivei este foarte încântată de alegerea făcută de blondină. Stere Halep, tatăl tenismenei, are numai cuvinte de laudă pentru omul de afaceri.

„E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el.

I-am zis, dacă ție îți place, și nouă ne place. Știți cum e proverbul, sub mere nu pot cădea pere”, spunea în urmă cu câteva luni tatăl Simonei Halep, notează playsport.ro.

ADVERTISEMENT