Sport

Simona Halep, duel tare în turul trei la WTA Madrid! S-a anunțat ora de start a partidei cu Cori Gauff

Simona Halep a învins-o autoritar în turul doi la WTA Madrid pe Paula Badosa, favorita doi a competiţiei, scor 6-3, 6-1. Românca nu va avea o misiune facilă nici în turul trei.
01.05.2022 | 18:16
Simona Halep duel tare in turul trei la WTA Madrid Sa anuntat ora de start a partidei cu Cori Gauff
Simona Halep şi antrenorul Patrick Mouratoglou, la WTA Madrid. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT
01-05-2022
06:50

Simona Halep - Cori Gauff se joacă luni, după ora 17:00

Organizatorii turneului au stabilit programul de luni de la Madrid. Asftel, partida Simona Halep – Cori Gauff se va juca nu mai devreme de ora 17:00, pe arena “Manolo Santana”.

Două partide de pe tabloul masculin se vor disputa înainte de jocul Simonei Halep. Tommy Paul – Jannick Sinner și Carlos Gimeno Valero – Gael Monfils sunt cele două jocuri după care va aștepta românca.

Simona Halep a început furtunos turneul WTA de la Madrid. Cea mai bună jucătoare din România nu se află pe lista capilor de serie de la Madrid, însă începe să îi colecţioneze pe cei care participă la competiţie.

Cu cine joacă Simona Halep în turul trei la WTA Madrid! O poate întâlni pe Cori Gauff

Fostul lider mondial a trecut fără drept de apel de Paula Badosa, favorita numărul doi la WTA Madrid, cu scorul de 6-3, 6-1. O demonstraţie de forţă din partea sportivei care a câştigat titlul la Madrid în 2016 şi 2017.

ADVERTISEMENT

În turul următor, românca nu va avea o misiune uşoară. Va evolua împotriva învingătoarei din duelul Yulia Putintseva – Cori Gauff, favorita numărul 14 a competiţiei. Poreclită “noua” Serena Williams, Gauff este favorită în faţa sportivei din Kazahstan.

Cori Gauff, duel cu Halep la Wimbledon 2019! Americanca avea doar 15 ani: “E un semn că îmbătrânesc”

Cori Gauff, în vârstă de 18 ani, a atras atenţia lumii întregi în 2019 când, la vârsta de 15 ani reuşea să se califice în optimile turneului de la Wimbledon. Acolo a fost învinsă de Simona Halep, scor 6-3, 6-3.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Simona Halep avea să câştige trofeul la All England Club. După meciul de la Wimbledon cu Gauff, Simona Halep a spus mai în glumă, mai în serios, că îşi dă seama că îmbătrâneşte:

”Cineva mi-a zis, după acest meci, că e un semn că îmbătrânesc, că dacă mai stau trei ani în circuit voi avea din ce în ce mai multe astfel de meciuri.

ADVERTISEMENT

M-am obişnuit să joc împotriva celor tinere, încerc să mă motivez şi să îmi demonstrez că pot să fiu la un nivel foarte ridicat. E dificil, pentru că ele nu au foarte multă presiune, nu au nimic de pierdut. De fiecare dată e o provocare să întâlnesc astfel de adversare”, a spus Halep.

Simona Halep conduce la meciuri directe atât cu Gauff, cât şi cu Putintseva

La capitolul meciurilor directe, Simona Halep o conduce cu 2-0 pe Cori Gauff, după succesul de la Wimbledon 2019, Simo reuşind să o învingă şi la Indian Wells 2022, scor 6-3, 6-4.

ADVERTISEMENT

În ceea ce o priveşte pe Yulia Putintseva, Simona Halep are tot 2-0 la meciurile directe. Ambele succese ale româncei au venit în 2020: 6-1, 6-4 la Australian Open, respectiv 6-2, 2-0 la WTA Roma.

  • 21 WTA este locul ocupat de Simona Halep
  • 23 de titluri WTA a câştigat sportiva din România
ADVERTISEMENT