Life

Cu cine se iubește Marius Crăciun de la Survivor România. Cine este tânăra cu care a fost surprins sărutându-se

Marius Crăciun de la Survivor România a reușit mereu să atragă privirile și atenția femeilor, Războinicul fiind foarte discret legat de viața sa amoroasă.
02.08.2021 | 20:41
Cu cine se iubeste Marius Craciun de la Survivor Romania Cine este tanara cu care a fost surprins sarutanduse
Cu cine se iubește Marius Crăciun de la Survivor România. Cine este tânăra cu care a fost surprins sărutându-se. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După scurta relație cu Diana Belbiță de la Ferma s-a vehiculat că se iubește cu Irisha, fosta sa rivală din Republica Dominicană. Faimoasa a recunoscut că este atrasă de fostul concurent de la Kanal D.

Cu toate astea între cei doi nu este decât o legătură de amiciție, Marius Crăciun fiind surprins în timp ce se sărută cu o tânără, într-un club de pe litoralul românesc, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost postate de cântăreața Mellina. Din poze reiese că fostul Războinic se iubește cu o blondină, cei doi petrecând un final de săptămână de vis împreună.

Marius Crăciun de la Survivor România, surprins în compania unei tinere. Cine este iubita Războinicului

Marius Crăciun le-a prezentat-o apropiaților pe actuala sa iubită având în vedere că poza este realizată la ultima reuniune a concurenților de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Războinicul pare foarte îndrăgostit de tânăra cu care apare sărutându-se. Ea este creator de conținut, postând frecvent imagini din vacanță pe rețelele sociale.

După ce s-a bucurat de atenția fostului concurent de la Kanal, tânăra a plecat în insula Mykonos, peisajele de acolo fiind unele desprinse din picturi.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Ferma nu a vorbit despre relația amoroasă pe care o are în momentul de față, însă o urmărește pe tânără. În plus, Marius Crăciun apreciază postările blondinei de pe Instagram.

Marius Crăciun și noua sa iubită
Marius Crăciun și noua sa iubită. Sursa foto: kanald.ro. Colaj: Fanatik

Marius Crăciun și Irisha de la Survivor România nu sunt un cuplu

„Mulți și-ar dori ca noi să fim împreună, dar nu suntem împreună. Știu că v-ați dorit, avem o chimie energetică, o chimie la alt nivel.

ADVERTISEMENT

Ne înțelegem foarte bine, dar nu suntem împreună. Fetelor, săriți pe el! E liber!”, a anunțat Irisha, în mediul online.

Fostul concurent de la Survivor România a subliniat același lucru, declarând că a dorit să clarifice lucrurile ca oamenii să nu înțeleagă greșit relația lor.

„Drumurile noastre merg în altă parte. Nu suntem împreună. Rezonăm foarte bine, ne apreciem, ne respectăm. Am vrut să clarificăm ce este între noi și pentru a nu induce oamenii în eroare”, a adăugat Marius Crăciun.

ADVERTISEMENT