Life

Cu cine se vede Lidia Buble de când e “singură”. Cântăreața s-a despărțit recent de Harlys Becerra

La scurtă vreme după despărțirea de actorul Harlys Becerra, apar speculațiile despre Lidia Buble. Ea a fost văzută, recent, la masă, cu un cunoscut om de afaceri.
10.12.2021 | 13:34
Cu cine se vede Lidia Buble de cand e singura Cantareata sa despartit recent de Harlys Becerra
Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși împreună la un restaurant
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Harlys Becerra s-au despărțit în urmă cu puțin timp, dar se pare că artista nu suferă foarte tare.

Fosta concurentă de la Asia Express a fost surprinsă în compania lui Horațiu Nicolau. Cei doi au luat cina într-un restaurant de lux, iar acesta părea că o soarbe din priviri.

ADVERTISEMENT

Cu cine se vede Lidia Buble de când e “singură”. Cântăreața s-a despărțit recent de Harlys Becerra

În ultimele zile, fosta concurentă de la Asia Express a fost surprinsă de mai multe ori în compania lui Horațiu Nicolau, cunoscutul om de afaceri fiind cu aproape 30 de ani mai în vârstă decât blondina.

Cei doi au fost văzuți la un restaurant de lux din zona de nord a Capitalei. Deocamdată sunt rezervați în privința gesturilor în public. Potrivit mediaflux.ro, cei doi au venit separat, dar au plecat împreună.

ADVERTISEMENT

Horațiu Nicolau a fost cel care a achitat nota de plată, în timp de vedeta l-a așteptat liniștită. Din imaginile surprinse se poate vedea că afaceristul o soarbe pur și simplu din priviri pe Lidia Buble.

Artista s-a despărțit de puțin timp de Harlys Becerra. Cei doi au format un cuplu doar câteva luni. Actorul cubanez a făcut și o vizită în România pentru a petrece timp cu blondina și pentru a-i cunoaște familia.

ADVERTISEMENT

Se pare că principalul motiv care a dus la despărțirea celor doi a fost distanța. Aceasta a spus imediat după despărțirea că își dorește să se axeze pe carieră în următoarea perioadă.

“Simt că este sufletul meu pereche”, spunea Lidia Bible în urmă cu aproape o lună despre iubitul cubanez. 

ADVERTISEMENT

Cine este Horațiu Nicolau

Horațiu Nicolau a fost patronul unui cunoscut canal Tv, Telesport. Acesta are mai multe afaceri, printre care și aplicația Twelp, folosită de șoferii care au probleme tehnice. Aceasta se adresează și utilizatorilor de peste hotare.

Horațiu Nicolau a fost căsătorit o perioadă lungă cu Andreea, cunoscută și sub numele de Milka. Atunci când a cunoscut-o,  Andreea era secretara personală a lui Viorel Păunescu. Horațiu Nicolau deține mai multe proprietăți în zone extrem de bune. Printre acestea se numără un apartament în Monte Carlo, care valorează peste jumătate de milion de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: