Life

Cu ea seamănă Andreea Ibacka. Cât de frumoasă e mama vedetei, la 59 de ani: „La 22 de ani aveam primul copil”

Mama Andreei Ibacka, Simona Pătrașcu, i-a acordat un interviu chiar fiicei sale. Cum arată femeia în vârstă de 59 de ani.
15.05.2023 | 08:07
Cu ea seamana Andreea Ibacka Cat de frumoasa e mama vedetei la 59 de ani La 22 de ani aveam primul copil
Andreea Ibacka seamănă mult cu mama sa. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mama Andreei Ibacka a acceptat să apară la televizor și a acordat un interviu chiar în emisiunea fiicei sale. Aceasta a spus cum a fost pentru ea să aducă pe lume primul copil când avea puțin peste 20 de ani. Acum are aproape 60, dar arată impecabil.

Cum arată mama Andreei Ibacka la 59 de ani. De aici a moștenit soția lui Cabral frumusețea

Andreea Ibacka este mereu în lumina reflectoarelor, dar puțini îi cunosc familia. Recent, mama sa a acceptat să apără în emisiunea pe care vedeta o prezintă la Happy Channel și au discutat despre mai multe subiecte.

ADVERTISEMENT

Mama Andreei Ibacka are 59 de ani, însă dacă nu ar afirma acest lucru, cu greu ți-ai putea sa seama. La fel ca fiica sa, a adus pe lume doi copii. Diferența este, însă, că la vârsta la care ea o năștea pe Namiko, Simona Pătrașcu era de mult obișnuită cu viața de părinte.

Andreea Ibacka a venit în viața mamei sale când aceasta avea numai 22 de ani. Iar doi ani și jumătate mai târziu, a urmat și fratele său, Cristian. Simona Pătrașcu a mărturisit că nu i-a fost ușor, dar a știut întotdeauna să se descurce.

ADVERTISEMENT

Femeia, de la care Andreea a moștenit frumusețea, și-a amintit cum a fost să-și strângă în brațe primul copil la o vârstă de fragedă. Sentimentul este, cu siguranță, incomparabil. Dar, încă de atunci, mai este clar un lucru, soția lui Cabral a atras mereu privirea celor din jur.

„Adevărul e că ai fost un copil foarte iubit. Și, chiar dacă ai venit foarte repede în viața noastră. ai fost o mare bucurie. După ce te-am născut, era salon de mămici și salon de bebeluși. Și când mergeam la alăptat, la ore fixe..

ADVERTISEMENT

Se găsea câte o mămică să spună, ‘Vaaai, cât e de frumoasă! A cui e fetița asta?’. Și când te luam în brațe eram foarte mândră că toată lumea se uita la tine și admira, încă de bebeluș”, a povestit mama Andreei Ibacka, conform WoWbiz.ro. 

„Când mergeam cu tine la școală mă simțeam ca un copil”

De altfel, Simona Pătrașcu a dezvăluit care era situația în familie atunci când a devenit mamă. La 21 de s-a căsătorit cu bărbatul iubit, iar prima noapte petrecută în casa în care Andreea Ibacka a copilărit a fost cea în care au venit acasă de la maternitate.

ADVERTISEMENT

„La început nu a fost simplu, prima noastră noapte în casa în care am locuit și în care tu ai crescut a fost și prima noapte după ce te-am născut, după ce ne-am externat noi din maternitate. La 21 de ani ne căsătoream, iar la 22 de ani aveam primul copil.

Când mergeam cu tine la școală mă simțeam ca un copil pe lângă ceilalți părinți, dar, la fratele tău, care a venit la 2 ani și jumătate după tine, deja părinții erau cam de-o seamă”, și-a adus aminte mama Andreei Ibacka.

ADVERTISEMENT