Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Culisele „rupturii” din vară dintre Neluțu Sabău și U Cluj: „Nu a fost chestie de bani!”

Ioan Andone a vorbit despre ruptura dintre Neluțu Sabău și U Cluj din vară. Fostul antrenor susține că decizia nu a avut legătură cu banii.
04.11.2023 | 15:13
Culisele rupturii din vara dintre Nelutu Sabau si U Cluj Nu a fost chestie de bani
Ioan Andone a vorbit despre ruptura dintre Neluțu Sabău și U Cluj din vară. Fostul antrenor susține că decizia nu a avut legătură cu banii. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După un sezon în care și-a îndeplinit obiectivul la U Cluj, Neluțu Sabău s-a despărțit, în vară, de formația pentru care a și jucat fotbal. Ioan Andone a vorbit despre ruptura dintre antrenor și club. Fostul antrenor susține că decizia i-a aparținut lui Sabău și nu a avut legătură cu banii.

Ioan Androne, despre Neluțu Sabău: “E un tip foarte corect”

La FANATIK SUPERLIGA, Ioan Andone a vorbit despre Neluțu Sabău. Fostul antrenor susține că obiectivele clubului se schimbă din mers, acum că a revenit Sabău la echipă. Andone are mare încredere în tehnician și crede că formația clujeană ar putea ajunge în play-off.

ADVERTISEMENT

“Să ne întrebăm de ce nu a continuat din vară. Cei de la Cluj au luat o decizie proastă în vară. Cum să  nu continui cu Neluțu care te salvează. E un om serios, e clujean, a fost și jucător acolo. Eu cred că ei își transformă din mers obiectivul. Puteau să fie printre primele 4-5 echipe din România. 

Au pierdut timp. Nu a pregătit el echipa. Toni Petrea e un antrenor bun, dar nu s-a adaptat la vestiarul de acolo, la ce înseamnă U Cluj. Trebuie să știi mai multe lucruri din astea. Lucrurile sunt super în regulă. Neluțu e plăcut de jucători.

ADVERTISEMENT

Eu mai vorbesc cu Dan Nistor. Îl mai întreb de sănătate, cât mai joacă și îl mai felicit. Am văzut că e golgheterul campionatului. Neluțu e un tip foarte drept. Nu există să te antrenezi bine și să nu joci. Dacă te antrenezi, joci. Dacă o faci bine, nu ai cum să joi prost. Neluțu e foarte echilibrat în relația aceasta și bravo lui cu ceea ce reușește. M-aș bucura să intre în play-off”, a declarat Ioan Andone.

Culisele „rupturii” din vară dintre Neluțu Sabău și U Cluj

Ioan Andone a vorbit despre ruptura dintre Neluțu Sabău și U Cluj din vară. Fostul antrenor susține că nu de la bani s-a luat decizia. Motivul real ar fi ambițiile pe care tehnicianul le are cu echipa. Acela de a juca în play-off și de a avea o echipă potrivită pentru a atinge acest obiectiv. La FANATIK SUPERLIGA, Andone este de părere că lotul actual al celor de la U Cluj este pregătit de play-off.

ADVERTISEMENT

“Acolo nu a fost chestie de bani. Nu a continuat, pentru că Neluțu a avut niște pretenții, dar nu de bani, de lot. A zis că ‘Dacă rămân, vreau să fac un pas înainte’. Că așa vrei ca antrenor. Dacă rămân la echipa pe care am scăpat-o de la retrogradare și am pus multe lucruri la punct fac un pas înainte.

Sunt convins că a avut discuție de obiectiv. ‘Domne, vreau play-off-ul’. Dar, ca să ajungi în play-off îți trebuie jucători. Și eu cred că acolo au fost negocierile și nu au reușit să le pună cap la cap. E adevărat că Neluțu nu a vrut să rămână în orice condiții.

ADVERTISEMENT

El știe foarte bine ce își dorește. Să se bată la play-off. (n.r. Este lotul lui U Cluj pregătit de play-off?) Eu zic că da, pentru că au jucători cu experiență pe care îi ține el în formă. Chipciu, Nistor”, a mai spus Andone.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Ioan Andone, despre antrenorul Neluțu Sabău la U Cluj

ADVERTISEMENT