Sport

Sabău, sincer după U Cluj – CFR Cluj 1-1: „Mi-a fost teamă că vom suferi mult”

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit sincer după U Cluj - CFR Cluj, scor 1-1, în grupele Cupei României. Ce concluzii a tras antrenorul „Șepcilor roșii”.
02.11.2023 | 23:51
Sabau sincer dupa U Cluj  CFR Cluj 11 Mia fost teama ca vom suferi mult
Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume după U Cluj - CFR Cluj 1-1. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Derby-ul U Cluj – CFR Cluj, din a doua etapă a Grupei B din Cupa României Betano, a rămas nedecis. Cele două rivale au remizat, scor 1-1, după autogolul lui Kresic și reușita lui Daniel Bîrligea. Sabău și-a felicitat jucătorii, însă este supărat pentru că echipa sa nu a fructificat șansele de gol pe care le-a avut.

Sabău, sincer după U Cluj – CFR Cluj 1-1: „Mi-a fost teamă că vom suferi mult”

U Cluj și CFR Cluj ocupă primele două locuri în Grupa B, cu un meci înainte de finalul fazei grupelor din Cupa României Betano. Ambele formații au câte 4 puncte și același golaveraj (4-2). Tot 4 puncte a adunat și Rapid după primele două etape.

ADVERTISEMENT

În ultima rundă, U Cluj joacă împotriva lui FC Botoșani, în timp ce CFR Cluj și Rapid se înfruntă în meci direct. Ioan Ovidiu Sabău s-a temut înainte de meciul cu CFR Cluj, pentru faptul că jucătorii ar putea să fie obosiți în urma deplasării în nordul României la FC Botoșani.

„A fost un meci în care mai mult ne-am studiat și nu a riscat nimeni. Nu am avut mai multă răbdare și să schimbăm direcția, am jucat destul de târziu. Una peste alta, mie mi-a fost teamă că vom suferi mult din cauza deplasării trecute.

ADVERTISEMENT

A trebuit să mă adaptez la situația jocului. Un meci pe care puteam să-l jucăm mai bine în a doua repriză. Aș putea să spun că un rezultat corect, chiar dacă am avut două ocazii mari pe final. Este un rezultat echitabil”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău, încântat de atmosfera de la derby-ul Clujului: „Asta înseamnă să-ți câștigi speranța fanilor”

Fanii celor două echipe au creat un adevărat spectacol în tribune la derby-ul Clujului. Ultrașii celor două formații au folosit artificii și torțe, în timp ce galeria „Șepcilor roșii” a afișat scenografii impresionante.

ADVERTISEMENT

„Atmosfera este una senzațională, asta înseamnă să îți câștigi speranța fanilor. Ei când au simțit lucrul acesta au venit să ne încurajeze. Ei (n.r. CFR Cluj) au un lot valoros și cu experiență, chiar pot să facă două echipă. 

Trebuie să câștigăm ca să ne calificăm (n.r. meciul cu Botoșani), ne dorim foarte mult. Aș fi dorit să câștigăm astăzi. Sunt puțin supărat, trist pentru că aș fi vrut să câștigăm, chiar și jucătorii și-au dorit”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT

U Cluj este favorită să se califice de pe primul loc în sferturile Cupei României Betano. În ultima etapă, „Șepcile roșii” înfruntă FC Botoșani. Moldovenii sunt în degringoladă, iar Dan Alexa și-a dat demisia după înfrângerea cu Alexandria din „competiția surprizelor”.

ADVERTISEMENT