Life

Culiță Sterp a postat un mesaj emoționant după nunta surorii sale, Geta: ”Ce repede a trecut timpul”

Culiță Sterp a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru sora lui, Geta, care a fost mireasă în weekend.
04.10.2022 | 11:37
Culita Sterp a postat un mesaj emotionant dupa nunta surorii sale Geta Ce repede a trecut timpul
Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru sora lui, Geta, care s-a căsătorit în weekend. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Familia Sterp a avut parte de distracție în weekend. Geta Sterp, cea mai mică dintre surori, s-a căsătorit. După eveniment, fratele ei, Culiță, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Ce mesaj a postat Culiță Sterp la adresa surorii sale, care duminică a mers în fața altarului

Culiță Sterp i-a urat casă de piatră surorii sale și i-a adus aminte despre copilărie. Nostalgic, interpretul a încurajat-o, deoarece urmează o altă perioadă frumoasă din viața ei, de după căsătorie.

ADVERTISEMENT

În dreptul postării, cântărețul a atașat o fotografie cu întreaga familie, de acasă, din ziua nunții. Din imagine nu a lipsit nici mama Geta, cea care apare adesea în vlogurile Getei Sterp și a demonstrat că are o relație foarte apropiată cu fiica ei.

”S-a măritat iubita noastră surioară! Ce repede a trecut timpul, parca numa ieri eram copii si eram toți acasă, astăzi suntem la casele noastre, doi dintre noi fratii avem si copii, iar alții urmează! A trecut o perioada din viața si vine alta!

ADVERTISEMENT

Casă de piatra surioara noastră scumpă și dragă, te iubim din toată inima! @getasterp si multă fericire alături de soțul tău @sebastian.craciunescu care de acum face parte din familie si e la fel cum ești tu pentru noi!”, a scris Culiță Sterp pe contul său de facebook.

Geta Sterp s-a căsătorit cu un tânăr pe nume Sebastian Crăciunescu

Geta Sterp a devenit acum Geta Crăciunescu, deoarece și-a unit destinele cu un tânăr pe nume Sebastian Crăciunescu. Cei doi sunt împreună de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Pentru marele eveniment din viața lor, Geta a îmbrăcat o rochie de mireasă simplă, dar și elegantă în același timp. Mirele, de asemena, a purtat un costum clasic negru, simplu, dar și elegant.

Geta Sterp este foarte celebră în mediul online. Tânăra s-a remarcat publicului prin vlogurile alături de afacerea familiei: oile. Totodată, ea se ocupă și de un magazin cu produse lactate, din Hațeg, care aparține tot familiei.

ADVERTISEMENT

Întreaga familie Sterp este, de fapt, celebră în țară. Totul a pornit de la notorietatea lui Culiță Sterp, care are succes muzical, în lumea interpreților de manele.

ADVERTISEMENT