Life

Culiță Sterp, aspru criticat după ce și-a suprapus concertele din Spania: ”Nu e normal deloc”

Culiță Sterp a atras un val de critici după ce a ajuns să își suprapună concertele din Spania. Internauții nu l-au iertat deloc pe manelist.
08.11.2022 | 08:18
Culita Sterp aspru criticat dupa ce sia suprapus concertele din Spania Nu e normal deloc
Culiță Sterp, aspru criticat după ce a ajuns să își suprapună două concerte. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a mers în Spania pentru a cânta la un eveniment privat. Artistul a participat la un botez din Madrid, iar cel care l-a angajat i-a plătit evident și zborul, dar și cazarea pentru a-l avea la marele eveniment.

Cum a ajuns Culiță Sterp să își suprapună două concerte

Deși cel mai probabil a primit o ofertă destul de generoasă din partea angajatorului său, având în vedere tarifele pe care le percepe, în pauza din cadrul evenimentului, Culiță Sterp a decis să nu piardă timpul și a plecat, alături de trupa sa, să cânte la un alt eveniment.

ADVERTISEMENT

Femeia care l-a angajat a fost atât de revoltată de cele întâmplate, încât în final a decis să nu îl mai plătească pe cântăreț și nici să îl mai lase să cânte.

Așa cum și-a obișnuit fanii și de această dată, Culiță Sterp a împărtășit cu ei această experiență. Într-un clip video postat pe TikTok, artistul le-a povestit urmăritorilor săi că are în plan să o dea în judecată pe femeie pentru a recupera mii de euro.

ADVERTISEMENT

Deși se aștepta ca internauții să fie de partea sa, iată că artistul a atras critici extrem de dure. Unii l-au acuzat de lipsă de respect, alții spun că în pauză, artistul ar fi trebuit să stea tot la eveniment, având în vedere că avea contract pentru o perioadă de timp acolo.

Critici dure la adresa lui Culiță Sterp

”Când chemi pe cineva la botezul tău, tu îl chemi ca să fii mândru că ți-a cântat. Și dacă în aceeași zi, unul, Ion, te cheamă îți dai seama că mă oftic că eu am dat 20.000 și vine la tine să-ți cânte pe 2.000.

ADVERTISEMENT

Nu e normal ca femeia aia să se simtă arsă și furată și jefuită. Ați înțeles acum? Era în pauza lui, dar ai contract cu mine. Să-mi cânți și să stai aici, dai autografe, faci poze cu oamenii, poate vor să te întrebe ceva”, a spus un internaut.

Iar criticile nu s-au oprit aici. Un alt internaut consideră că femeia care l-a angajat pe artist ar fi trebuit să știe că acesta va mai avea un concert și în timpul botezului său.

ADVERTISEMENT

”În timp evenimentului, când ești plătit să cânți acolo, tu iei pauză și pleci la un alt eveniment să cânți? Unde te crezi aici, în Vestul Sălbatic? Tu spui că ai contract, prin acel contract ai și obligații, nu numai drepturi”, a scris o altă persoană.

Unul dintre cei care a văzut postarea a fost și un șofer de tir care știe foarte bine cât de greu se câștigă banii. Acesta i-a transmis lui Culiță Sterp că dacă ar fi fost în locul femeii respective ar fi ales să îl dea în judecată pe cântăreț.

Menționăm faptul că din punct de vedere financiar, cântărețul o duce destul de bine, iar tarifele pe care le cere pentru a participa la un eveniment nu sunt pentru oricine.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Zodiile care dau lovitură după lovitură. În luna iunie li se va schimba...
Zodiile care dau lovitură după lovitură. În luna iunie li se va schimba viața
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion