Life

Ce i-a interzis soțul Getuței Sterp să mai facă după căsătorie. Sora lui Culiță Sterp nu a fost deloc fericită: „Trebuie să ne urmăm destinul”

Ce i-a interzis soțul Getuței Sterp să mai facă după căsătorie. Deși nu a fost fericită să facă acest lucru, sora lui Culiță Sterp s-a conformat dorinței lui.
10.10.2022 | 07:07
Ce ia interzis sotul Getutei Sterp sa mai faca dupa casatorie Sora lui Culita Sterp nu a fost deloc fericita Trebuie sa ne urmam destinul
Ce i-a interzis soțul Getuței Sterp să mai facă după căsătorie. foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Soțul Getuței Sterpi-a interzis să mai crească oi după căsătorie, deși acesta era lucrul cu care sora lui Culiță Sterp se ocupă de când se știe. Iată ce i-a spus Sebastian!

Ce i-a interzis soțul Getuței Sterp să mai facă după căsătorie

Chiar înainte de căsătorie soțul Getuței Sterp a fost foarte clar cu ea și i-a spus că nu își mai dorește ca ea să mai crească oi pentru că nu îi plac.

ADVERTISEMENT

Sebastian i-a dat argumentul că ar trebui să se axeze pe altceva după căsătorie, deși Getuța Sterp nu a fost prea fericită având în vedere că a făcut această meserie toată viața și a fost crescută printre animale.

La fel și ea, dar și frații săi celebri, au fost crescuți mereu cu animale în jur, iar ea, cu mama Geta și Iancu Sterp au fost cei care s-au ocupat de oi.

ADVERTISEMENT

De fapt, Getuța Sterp a recunoscut că baza afacerii au fost ea și mama sa, pentru că Iancu Sterp era și mult timp plecat, având în vedere că a intrat în cușca MMA și s-a luptat, a mers la diverse evenimente sau emisiuni TV.

Getuța Sterp, sora  mai mică a lui Culiță Sterp, a spus că ar fi vrut să crească oi toată viața, dar se pare că nu acesta este destinul ei.

ADVERTISEMENT

„Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva. Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus asta mai departe, până acum.

Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat. Eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul”, a spus Getuța Sterp.

ADVERTISEMENT

Getuța Sterp, nuntă de lux cu Sebastian. Cine e tânărul care i-a furat inima

Getuța Sterp povestea în lacrimi că suferă din cauza faptului că viața ei se va schimba complet după căsătorie și când a trebuit să stea în calea oilor pentru ultima dată.

Sora lui Culiță Sterp și Sebastian au făcut o nuntă de lux, iar mama Geta a fost foarte generoasă, astfel că a avut nevoie de o cutie pentru a le da darul de căsătorie.

ADVERTISEMENT
Tags: