Life

Cu cât i-a crescut tariful lui Culiță Sterp la nunți, după Survivor România 2021

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România 2021, iar acum artistul este pregătit să revină pe scenă și să câștige bani.
01.06.2021 | 16:25
Cu cat ia crescut tariful lui Culita Sterp la nunti dupa Survivor Romania 2021
Culita Sterp a plecat de la Survivor Romania 2021 si revine in muzica pe bani grei Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a plecat de la Survivor România 2021 după ce a fost descalificat de producători, la cererea lui, Culiță Sterp se bucură de o popularitate mai mare ca niciodată, comportamentul lui din emisiune aducându-i și mai mulți fani.

Iar popularitatea crescută se traduce și într-un tarif mai mare perceput pentru show-urile pe care le face la petrecerile la care este invitat să cânte alături de formația de muzică de petrecere pe care o are.

ADVERTISEMENT

Cât cere Culiță Sterp pentru show la nuntă?

Înainte de Survivor România, în ciuda faptului că a fost un an bântuit de spectrul pandemiei de coronavirus, iar restricțiile au fost extrem de stricte, Culiță Sterp a fost, totuși, unul dintre cei mai solicitați artiști de muzică de petrecere din România.

E adevărat, spun sursele FANATIK, anul 2020 a fost mai slab din punct de vedere financiar pentru Culiță Sterp, luând în calcul doar veniturile din muzică, dar, chiar și așa, pentru o petrecere de pomină, artistul încasa sume frumoase.

ADVERTISEMENT

Astfel, anul trecut, pentru o petrecere de nuntă la care cânta toată noaptea, Culiță Sterp cerea în jurul sumei de 4.000 de euro, bani pe care îi împărțea cu cei din formație.

Acum însă, Culiță Sterp a crescut tarifele percepute, popularitatea lui fiind la cote maxime, cunoscutul cântăreț reușind, chiar și de la Survivor, să petreacă săptămâni la rândul pe primul loc în trendingul Youtube cu melodiile sale.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și formația și-au mărit tariful

Raul Zeța, managerul artistic al lui Culiță Sterp, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre tarifele pe care, acum, le percepe fostul Faimos de la Survivor România 2021.

”Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte personae. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea”, a spus, în exclusivitate, managerul lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT
Culita Sterp
Culita Sterp a facut o avere din cantarile sale Sursa foto: captura Youtube

Mai mult, a recunoscut managerul Faimosului de la Survivor România 2021, Culiță Sterp nu duce lipsă de evenimente la care este invitat și plătit să cânte.

”Da, sună multă lume, sunt mulți care vor să le cânte”, a explicat pentru FANATIK, managerul Raul Zeța despre angajamentele pe care le are, deja, Culiță Sterp.

Culiță Sterp s-a întors în România de la Survivor

Culiță Sterp a fost unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor România 2021, el fiind considerat unul dintre favoriții cerți pentru finala reality-show-ului.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, Culiță Sterp a refuzat să mai intre pe traseele din Republica Dominicană și le-a cerut producătorilor de la Survivor România să accepte să îl trimită acasă.

Motivul pe care fostul Faimos l-a invocat pentru descalificarea lui de la Survivor a fost legat de sarcina Danielei, iubita lui, care va naște la jumătatea acestei luni primul băiețel al cuplului.

S-au relaxat restricțiile pentru nunți

Conform reglementărilor oficiale și anunțate de primul ministru Florin Cîțu, de la 1 iunie, restricțiile cu privier la petreceri s-au relaxat, iar acum este o adevărată ”inflație” de nunți.

Astfel, conform legii, restaurantele pot funcționa cu o capacitate de 70%, iar nunțile, botezurile și alte evenimente festive pot fi organizate, în exterior, în prezența a 70 de oameni.

Iar relaxarea restricților înseamnă, așa cum era de așteptat, o veste cu adevărat bună pentru artiști, iar Culiță Sterp, întors de la Survivor, poate oricând sărevină pe scenă, cu atât mai mult cu cât banii câștigați sunt, acum, mai mulți.

Culiță Sterp, profit impresionant cu firma sa

Culiță Sterp și-a deschis, în 2017, o firmă pe numele său, având ca obiect de activitate interpretarea artistică și spectacolele. Iar conform datelor raportate, Culiță Sterp se poate lăuda cu un profit net serios.

Astfel, pentru anul 2019, conform datelor contabile depuse și publicate, firma lui Culiță Sterp  a avut o cifră de afaceri de 93,755 lei, iar profitul net înregistrat a fost de 66,558, o creștere subtanțială față de anul anterior.

ADVERTISEMENT