Life

Culiță Sterp, oprit de polițiști în trafic. Cântărețul a fost testat antidrog: „Se mai întâmplă, fraţilor”

Culiță Sterp a fost oprit de polițiști în trafic, care i-au făcut cântărețului un test antidrog. Acesta a postat momentul pe pagina de TikTok, unde a avut un mesaj pentru fani.
31.03.2022 | 19:06
Culita Sterp oprit de politisti in trafic Cantaretul a fost testat antidrog Se mai intampla fratilor
Culiță Sterp a fost testat antidrog. Sursa foto: Instagram/ TikTok. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În timp ce se afla la volanul mașinii, Culiță Sterp a fost oprit de polițiști pentru a fi testat antidrog. Oamenii legii i-au verificat documentele interpretului de muzică de petrecere, care a filmat momentul și l-a postat pe rețelele sociale.

Culiță Sterp, testat antidrog în trafic

Cântărețul a fost oprit în trafic de un filtru al poliției rutiere. Actele lui Culiță Sterp au fost verificate, după care polițiștii i-au făcut și un test antidrog.

ADVERTISEMENT

Din fericire, artistul nu a avut de ce să se îngrijoreze, întrucât nu este consumator de substanțe interzise. Fostul concurent de la Survivor România 2021 a postat momentul în mediul online și le-a transmis un mesaj celor care îl urmăresc.

Așa cum era de așteptat, rezultatul testului antidrog a fost unul negativ. Interpretul i-a îndemnat pe fani să nu se atingă de droguri.

ADVERTISEMENT

„Se mai întâmplă, fraţilor, şi d-astea, noroc că nu fac prostii. E ok! (…) Să-l ţin amintire în perete? Am făcut şi eu prima dată în viaţa mea un drug test. Ce credeţi, e bine! Doamne ajută, sănătate! Spuneti NU drogurilor!”, a transmis Culiță Sterp pe TikTok.

@culita_sterp_officialSpuneti NU drogurilor! 🤭

♬ sunet original – Culiţa Sterp

Recent, Culiță Sterp a fost la un pas să fie implicat într-un accident rutier grav, din cauza unui TIR. Șoferul care se afla la volanul camionului a aprins faza lungă, iar luminile l-au orbit pe cântăreț, motiv pentru care s-a oprit într-un șanț, după care s-a luat după TIR, enervat de gestul șoferului.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp ar vrea ca părinții lui să se împace

Deși tatăl lui a plecat în 2013, Culiță Sterp are o relație bună cu acesta și a încercat să-și împace părinții, dar nu a avut succes. Interpretul de muzică de petrecere și-a iertat părintele și vrea să mențină o relație bună cu el. Și Ileana Sterp, sora cântărețului, a luat legătura cu tatăl lor.

De curând, Culiță Sterp a postat, pe TikTok, un videoclip în care apare alături de fiul lui, Milan, și de tatăl său. În secțiunea de comentarii, unul dintre fani l-a întrebat dacă și-ar dori ca părinții lui să fie din nou împreună.

ADVERTISEMENT

„Am mai încercat asta în trecut dar nu am reușit. Sunt orgolioși amândoi! Poate pe viitor, cine știe…”, a fost răspunsul îndrăgitului cântăreț.

Mama fraților Sterp a povestit, în cadrul unui videoclip, despre căsnicia pe care a avut-o cu tatăl copiilor ei. Lucrurile nu au fost deloc ușoare între ei, iar din 2013 femeia este singură, dar fericită că își petrece timpul alături de copii și nepoți.

ADVERTISEMENT
Tags: