Life

Culiță Sterp, vacanță de vis alături de Daniela Iliescu și fiul lor. Ce destinație au ales

Culiță Sterp a plecat în vacanță alături de Daniela Iliescu și de fiul lor, împreună cu nașii micuțului. Iată ce destinație au ales pentru vacanța în familie.
11.11.2021 | 15:15
Culiță Sterp, vacanță de vis alături de Daniela Iliescu și fiul lor. Unde au plecat. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au plecat în vacanță alături de băiețelul lor, Milan, care a fost botezat luna trecută. Alături de cei doi se află și nașii micuțului, adică sora cântărețului și cumnatul lui, Ileana Sterp și Daniel Aloman.

Destinația aleasă este una însorită, unde este o atmosferă de vară. Fostul concurent de la Survivor Româmia și familia lui au plecat în Egipt.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, Daniela Iliescu și fiul lor, vacanță de vis în Egipt

La puțin timp după botez, Culiță Sterp, Daniela Iliescu și fiul lor, Milan, au plecat într-o scurtă vacanță alături de nașii micuțului.

Ileana Sterp și Daniel Aloman au luat-o și pe fiica lor, Carla, care s-a născut cu câteva săptămâni înaintea lui Milan. Este prima dată când aceștia ies din țară împreună cu copiii.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și partenera lui, Daniela Iliescu, au postat mai multe imagini din vacanță pe rețelele sociale.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu și-au botezat fiul

Culiță Sterp și Daniela Iliescu l-au botezat pe micuțul Milan în urmă cu trei săptămâni, pe 21 octombrie. Băiețelul a venit pe lume în luna iunie, iar viața interpretului de muzică de petrecere s-a schimbat radical de atunci.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România este mai fericit ca niciodată de când este tătic. Tânărul își iubește familia mai mult decât orice, motiv pentru care a renunțat la competiție, deși era unul dintre cei mai buni concurenți.

Artistul și-a dorit să fie prezent la nașterea micuțului, așa că a fost descalificat de la reality show. Botezul băiețelului a fost un eveniment cu adevărat emoționant pentru Culiță și familia sa, iar artistul și Daniela Iliescu au avut grijă ca totul să iasă ca la carte.

ADVERTISEMENT

La botezul lui Milan au fost prezenți și câțiva dintre foștii concurenți de la Survivor România. Ștefan Ciuculescu, Irisha, Cucu și Războinicul Sorin Pușcașu au fost prezenți la creștinarea fiului lui Culiță Sterp. Aceștia au avut numai cuvinte de laudă pentru felul în care a fost organizată petrecerea.

„Eu m-am simțit ca și cum aș fi fost din familia lor. Parcă a fost petrecerea fiecăruia în parte”, au declarat Cucu și Irisha la Teo Show.

„Din ce am înțeles s-a ocupat Daniela de tot. Felicitări, fetițo”, a declarat Ștefan Ciuculescu la Kanal D.

ADVERTISEMENT